Uživajte u samom srcu starog grada uz more i prekrasnim pogledom na splitsku luku i otoke - Galeria Valeria Downtown Seaside 4*!

Aktuelno
Uživajte u samom srcu starog grada uz more i prekrasnim pogledom na splitsku luku i otoke - Galeria Valeria Downtown Seaside 4*!
-

U centralnoj Dalmaciji, na Jadranskoj obali smjestio se biser Dalmacije, grad Split. Grad koji se prvobitno razvio oko Dioklecijanove palače, iako njegova povijest po nekim istraživanjima seže i dalje. Danas je Split najveći grad u Dalmaciji i drugi najveći grad u Hrvatskoj. Kao takav nudi pregršt povijesnih znamenitosti i raznih događanja.

5

Objekt Galeria Valeria nalazi se na svega 5 minuta hoda od UNESCO-m zaštićene Dioklecijanove palače i živahne rive, a smješten je u UNESCO-m zaštićenoj zgradi. Sadrži klimatizirane sobe s besplatnim WiFi-jem.

7

Ove moderne sobe imaju dizajnerski namještaj, kauč, LCD TV sa satelitskim programima i modernu kupaonicu s kišnim tušem. Na raspolaganju su američke i europske utičnice. Pojedine jedinice ukrašene su kamenim zidnim detaljima i drvenim gredama.

3

Iz nekih jedinica pruža se panoramski pogled na Jadransko more. Svakog se jutra poslužuje kontinentalni doručak. Restoran u okviru objekta poslužuje jela hrvatske kuhinje. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda smještena je svega 30 metara od objekta. Gosti lako mogu istražiti živahni centar Splita s brojnim atrakcijama, restoranima i barovima, ili se opustiti na poznatoj pješčanoj plaži Bačvice, udaljenoj 2 km.

6

Glavni autobusni kolodvor i trajektna luka udaljeni su svega 800 metara od soba Galeria Valeria. Zračna luka Split smještena je 22 km od objekta, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu.

2

Odaberite opciju između jednog noćenja sa ili bez doručka za dvije osobe po najboljim cijenama do sada!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite