SLUTE NA NESREĆU I SAMOĆU: Ova imena NEMOJTE DA DAJETE KĆERKAMA, ali to nije ono najgore

Kiosk
SLUTE NA NESREĆU I SAMOĆU: Ova imena NEMOJTE DA DAJETE KĆERKAMA, ali to nije ono najgore
.

Prema ruskom vjerovanju, imena sa ove liste ne treba davati djeci

U iščkivanju bebe ili neposredno nakon njenog rođenja, pred roditeljima se nalazi važan zadatak: koje ime dati djetetu?

Neko bira ime vodeći se ličnih željama, afinitetima ili porodičnim tradicijama, neko prema kalendaru, a neko prateći svjetske trendove.

Međutim, ako želite da vaše dijete živi srectnim životom, ima smisla uzeti u obzir značenje imena i izbeći one koji nose negativnu energiju i tešku sudbinu.

Prema ruskom vjerovanju određena imena privlače nevolje i samoću, te bi trebalo da ih izbjegavate.

Ova imena za djevojčice mogu da na negativan način da utiču na sudbinu osobe: 

Ukoliko nazovete devojčicu Vera, daćete joj unutrašnju jačinu  da prevaziđe sve prepreke i nepokolebljivo se nosi sa svim životnim preokretima koje diktira sudbina. i možete biti sigurni da će se nositi sa mnogim poteškoćama.

Vere, po pravilu, do blagostanja dolaze nakon suočavanja sa bolom i gubitkom, stoga, čak i ako dostignu neverovatne uspjehe, često više nemaju snage da se raduju. 

Aleksandra

Kao i svi vlasnici muškog imena, Aleksandra je prinuđena da neguje i pokazuje osobine karakteristične za suprotni pol. Njihova sudbina je usmjerena da kroz život moraju da brinu o porodici, rođacima i svakodnevnim problemima koji često padnu na njihova krhka ramena. Aleksandra je po svojoj prirodi lijena, i više bi voljela da radi nešto što joj prija, a ne ono što drugi od nje traže.  Ovo neslaganje između prirodnih sklonosti i životnih okolnosti često njihovo postojanje čini nepodnošljivim.

vase-dijete3

Ljudmila

Ljudmila po pravilu veoma ckkeni svoju porodicu (roditelje, braću i sestre, decu, muževe), ali upravo zbog svojih najmilijih mora da prođe kroz najtužnije događaje koji im nepodnošljivo otežavaju život. Vrlo često neopravdano rano i pod tragičnim okolnostima izgube one koje vole ili su prisiljeni da njeguju bolesne.  Takva životna sudbina ostavlja preduboke rane u duši, ne dozvoljavajući Ljudmili da uživa u drugim oblastima njenog života.

Tamara

Tamare se često suočavaju sa izdajom, a izdaja im veoma teško pada - mogu doživeti nervne slomove, srčani napad, a ponekad se čak mogu okreniti i alkoholizmu. Pored toga, dame sa ovim imenom, po pravilu, rano ostaju udovice ili se ne slažu sa prvim supružnicima (jednostavno ih napuštaju). Ako imaju sreće može se desiti da po drugi put zasnuju porodicu, toliko se emocionalno vežu za muževe da ih doslovno guše svojom ljubavlju i ljubomorom, a sebe beskrajnim sumnjama i strahovima. Ppre svega, sve ovo u velikoj meri komplikuje život Tamara koje se teško nose sa svojim osećanjima.

Izvor:Telegraf.rs

Ne propustite