SRĐAN I JOVANA SE POTUKLI DANAS NASRED ULICE, OBJAVLJEN VIDEO: Šokirana CIJELA SRBIJA, VODITELJ SE ODMAH OGLASIO

Show
SRĐAN I JOVANA SE POTUKLI DANAS NASRED ULICE, OBJAVLJEN VIDEO: Šokirana CIJELA SRBIJA, VODITELJ SE ODMAH OGLASIO
.

Dejan Stanković Kralj, poznat kao nekadašnji voditelj emisije "Luda kuća" i učesnik rijalitija "Parovi" privukao je pažnju svojom objavom na Fejsbuku, u kojoj je napisao da su se doskorašnji voditelji jutarnjeg programa televizije Prva, Jovana Joksimović i Srđan Predojević potukli sa njihovim kolegom Filipom Čukanovićem, i da će on zauzeti njihovo mesto.

Riječ je, očito, o šaljivoj objavi, koju je propratio videom u kojem je izneo šaljivu priču o svom navodnom novom angažmanu.

- Jovana Joksimović, Srđan Predojević i Filip Čukanović potukli su se danas nasred ulice i zbog toga je odlučeno da ja budem novi voditelj jutarnjeg programa na Prvoj! - napisao je Dejan, a u videu je detaljnije govorio o ovoj izmišljenoj situaciji.

jovana1

On je iznio razloge tobožnje tuče između voditelja, kako se situacija razrešila, a potom govorio o tome ko će biti njegovi prvi gosti u jutarnjem programu.

- Gledajte me sutra u jutarnjem programu, ali samo pod uslovom da se probijem pored obezbeđenja i da me ovi sa Prve prime. Jer, ako me ne prime, onda nikom ništa, barem smo se dobro zabavili - kaže Stanković na kraju videa.

Njegov šaljivi klip možete pogledati u nastavku:

 

Ne propustite