TRI DANA PRED SMRT JASMINA JE OVO REKLA MAJCI: Jedna rečenica NASLUTILA TRAGEDIJU, ISPLIVALI JEZIVI DETALJI

Aktuelno
TRI DANA PRED SMRT JASMINA JE OVO REKLA MAJCI: Jedna rečenica NASLUTILA TRAGEDIJU, ISPLIVALI JEZIVI DETALJI
.

Osumnjičeni se navodno merdevinama popeo do njene sobe

Mještani Svileuve kod Bariča dan nakon svirepog ubistva Jasmine L. (46) nemaju lijepe riječi o Radovanu R. (57), lokalnom političaru iz okoline Koceljeve koji je osumnjičen za zločin.

- Radovan je ženskaroš i svaku ženu želi za sebe. Ako neka djevojka ili žena neće da bude s njim u vezi milom, on upotrebljava silu. Javna je tajna da su ubijena i uhapšeni dalji rođaci i da ih ni to nije sprečilo da budu u emotivnoj vezi. Njena porodica tvrdi da nisu znali da je ona s njim u vezi. Navodno, Jasmina se čula s majkom samo tri dana prije nego što je ubijena. Majka ju je navodno pitala zbog čega se razvodi, da bi joj ona odgovorila da ne može da živi više s mužem - kažu mještani.

819757-jasmina-l-ls

On se sumnjiči da je juče, oko dva ujutru, došao do Jasminine kuće u Beogradskoj ulici u Bariču, merdevinama se popeo na terasu i ušao u njenu sobu. Posle njegovog upada izbila je žestoka svađa, a Radovan je u jednom trenutku navodno zgrabio nož i nekoliko puta izbo Jasminu.

Komšije kažu da se nesrećna žena doselila u Barič prije dva mjeseca kad je ostavila muža. Kuća u kojoj je živjela pripada njenim rođacima. Nije bila previše pričljiva i viđali su je, kako kažu, svega nekoliko puta. Jasmina je iza sebe ostavila dvoje djece, a radila je kao servirka u Kliničkom centru Srbije.

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA! SRUŠIO SE AVION VEČERAS: Ima mrtvih, stigle prve informacije

Broj jedan za svijet - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

(Srbija Danas)

Ne propustite