TIŠINA ISPRED STANA DRUGOG PILOTA KOJI JE POGINUO DANAS: Prišli su bliže, A ONDA PRIMIJETILI SLOMLJENU SUPRUGA I SINA

Region
TIŠINA ISPRED STANA DRUGOG PILOTA KOJI JE POGINUO DANAS: Prišli su bliže, A ONDA PRIMIJETILI SLOMLJENU SUPRUGA I SINA
.

Supruga i sin Dejana Krsnika nisu imali snage da razgovaraju sa novinarima, te su zamolili za razumijevanje za tragediju koja ih je zadesila, piše "Srbija danas".

Kuća žalosti bila je danas i u Ulici sestara Milovanović u Zemunu, gde je živeo tragično stradali pilot Dejan Krsnik sa porodicom.

Ispred stana na poslednjem spratu tokom cijelog dana okupljali su se neutješni rođaci, prijatelji, komšije i Dejanove kolege iz Vojske Srbije.

Supruga i sin Dejana Krsnika nisu imali snage da razgovaraju sa novinarima, te su ih zamolili da imamo razumijevanja za tragediju koja ih je zadesila.

Pilot i major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević iz 101. lovačko-avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade RViPVO Vojske Srbije poginuli su danas prilikom pada aviona MiG-21 u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika.

Pilot major Dejan Krsnik, komandir 4. avijacijskog odjeljenja 101. lovačko-avijacijske eskadrile, rođen je 28. maja 1971. godine u Beogradu. U profesionalnoj vojnoj službi bio je od 30. jula 1994. godine. Oženjen je i otac jednog djeteta.

 

Ne propustite