TUGA, VELIKA RIJALITI ZVIJEZDA IZNENADA UMRLA: Bila je mlada i svi su je voljeli!

Show
TUGA, VELIKA RIJALITI ZVIJEZDA IZNENADA UMRLA: Bila je mlada i svi su je voljeli!
.

Naime, uzrok njene smrti bila je infekcija koju je dobila nakon operacije smanjenja želuca

Amerikanku Kolisu Milian javnost je upoznala kao zvijezdu popularnog šoua "My 600 Lb Life", koji prati život ljudi koji pokušavaju izgubiti kilograme. Epizoda u kojoj se pojavila Kolisa emitovana je u martu ove godine, a samo nekoliko meseci kasnije - ona je preminula. Imala je samo 42. godine

Naime, uzrok njene smrti bila je infekcija koju je dobila nakon operacije smanjenja želuca, koju su pratile kamere TLC-a.

820285-screenshot-from-20200925-173214-ff

foto: Printscreen

Naime, Kolisa se mjesecima borila sa zdravstvenim poteškoćama, koje su nažalost bile jače od nje. U junu je tako na njenoj stranici na "Fejsbuku" objavljeno kako je zamalo preminula te kako se nalazi na intenzivnoj njezi. Prošlog mjeseca, pak, objavljeno je kako je opet u bolnici.

Osim toga, sama Kolisasa u emisiji je priznala kako je zbog pretjerane težine doživjela srčani udar sa 39 godina.

- Moje srce je poput bombe, može eksplodirati bilo kada. Znam da neću preživeti još jedan srčani udar ako ne izgubim kilograme. Ovakav me život iscrpljuje. Mislim da moje tijelo želi odustati", rekla je tada Kolisa.

KSENIJA PAJČIN DVA DANA PRED SMRT POSLALA PORUKU DRAGANI MIRKOVIĆ: Imala je nešto važno da joj kaže, DRAGANA MIRKOVIĆ OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Pjevačica Ksenija Pajčin, je tragično nastradala kada ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda ubio, a potom i izvršio samoubistvo.

(Espreso.rs)

Ne propustite