OTIŠLI SU DO KUĆE POGINULOG PILOTA, zatekli SRCEPARAJUĆI prizor: Evo šta su snimili, ČUJE SE KUKNJAVA, JECAJI ODJEKUJU

Aktuelno
OTIŠLI SU DO KUĆE POGINULOG PILOTA, zatekli SRCEPARAJUĆI prizor: Evo šta su snimili, ČUJE SE KUKNJAVA, JECAJI ODJEKUJU
.

Kod Malog Zvornika, nedaleko od Loznice, u ataru sela Brasina, ovog prepodneva srušio se vojni avion MiG-21 prilikom čega je poginuo pilot Zvonko V.

Ekipa portala Telegraf.rs obišla je selo Donja Borina kod Malog Zvornika, našavši se pred kućom tragično nastradalog čovjeka.

Iz kuće preminulog čuje se kuknjava koja odzvanja cijelom ulicom, primijetili su naši reporteri.

Mjesto je prazno, ulicom rijetko ko prolazi. Oni koje su zatekli, hodaju oborene glave. O preminulom komšiji izgovaraju samo riječi hvale, suznih očiju.

- Bio predivan čovjek. O njemu samo sve najbolje. Ne mogu da shvatim zašto se tako divnim ljudima dešavaju tako loše stvari - kazala je jedna komšinica, teško govoreći od šoka.

kuca-poginulog-pilota-12-830x0

foto: Telegraf.rs

Podsjetimo, nesreća se prema navodima Ministarstva odbrane, desila jutros u 9.10 sati. Do nesreće je došlo tokom izvršenja redovnog letačkog zadatka.

- Avion je jutros pregledan u skladu sa svim procedurama i nakom pregleda konstatovano je da je ispravan i spreman za let - saopštili su iz Ministarstva.

Kako Tango Six navodi, o padu aviona prvo je obaviješten MUP koji je, preko Direktorata civilnog vazduhoplovstva aktivirao helikopter Helikopterske jedinice MUP-a Srbije, koji je stigao prvi na mjesto nesreće naknadno pomogavši koordinaciju Vojske Srbije, čiji je helikopter stigao na mjesto nesreće nedugo zatim.

OVAJ ČOVJEK JE SVE VIDIO, MJEŠTANIN IZLETIO IZ KUĆE kada je padao avion: Ovaj jeziv PRIZOR PAMTIT ĆE DO KRAJA ŽIVOTA - evo šta se desilo nekoliko sekundi prije pada

Stanoje Grujić, mještanin sela Brasine svjedočio je teškoj nesreći u kojoj je poginuo pilot prilikom pada aviona MIG-21 u tom mjestu.

Telegraf.rs

Ne propustite