EMINA (21) JE KANDIDAT NA IZBORIMA, UŠLI SU JOJ NA INSTAGRAM: Evo kako moćno izgleda, kad je vidite IZVRNUT ĆETE SE SA STOLICE!

Zanimljivosti
EMINA (21) JE KANDIDAT NA IZBORIMA, UŠLI SU JOJ NA INSTAGRAM: Evo kako moćno izgleda, kad je vidite IZVRNUT ĆETE SE SA STOLICE!
.

Emina Jahić sa 170.000 pratilaca na Instagramu može da se pohvali titulom influenserke, ali od skoro i kandidatkinje Demokratskog fronta za Gradsko veće Tuzle.

Svoje pratioce na Instagramu obavijestila je da se kandidovala sljedećim postom:

"Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja biće poboljšanje položaja mladih. Pored toga, radiću i na poboljšanju uslova života svih nas u mesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poštovani prijatelji, Želim Vas obavjestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28. Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema sa kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja biti će poboljšanje položaja mladih. Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a sa kojim se većina susreće je sticanje prvog radnog iskustva kao preduslov za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti Vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu. Pored toga, radit ću i na poboljšanju uslova života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život. S poštovanjem, Jahić Emina

Objavu dijeli Emina Jahić (@emiinajahic)

.

Ispod posta je dobila mnogo komentara podrške, ali i pitanja kako tačno misli da ostvari svoje namjere, ali o tome još nije pisala svojim pratiocima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ne propustite