STIŽE BEBA, KRALJEVSKA PORODICA OBJAVILA SRETNE VIJESTI: Čestitke samo pristižu, ZVANIČNO JE!

Kiosk
STIŽE BEBA, KRALJEVSKA PORODICA OBJAVILA SRETNE VIJESTI: Čestitke samo pristižu, ZVANIČNO JE!
.

Gotovo svakodnevno mediji diljem svijeta nagađaju o - bebi u kraljevskoj porodici.

Često su se tako u javnosti pojavljivala 'šuškanja' o tome kako Meghan i Harry čekaju prinovu, pa zatim Kate i William koji su navodno čekali blizance, a tu su i glasine o prinovama u obiteljima princeza Beatrice i Eugenije. Sada su se nagađanja pokazala točnima, a vijesti o prinovi potvrdili su i iz Buckinghamske palače.

Naime, unuka britanske kraljice i sestrična prinčeva Williama i Harryja , 30-godišnja princeza Eugenie, u oktobru 2018. godine izrekla je sudbonosno 'da' svom izabraniku, 34-godišnjem menadžeru Jacku Brooksbanku, a paru sada stiže i prvo dijete. Vijest je službenim priopćenjem otkrila upravo palača, a dodali su i kako su 'kraljica i princ Charles presretni zbog praunuka ili praunuke'. Beba bi na svijet trebala stići početkom iduće godine.

kraljevska

Osim toga, vijesti je potvrdila i sama princeza, koja je na Instagramu objavila simpatičnu fotografiju dječjih papuča, ali i onu na kojoj nasmijana pozira sa suprugom. 'Jedva čekam početak 2021. godine', napisala je ona pored fotografija, a čestitke supružnicima odmah su se krenule nizati. 'Predivne vijesti. Uvjerena sam da ćete biti odlični roditelji', 'uloga majke super će ti pristajati. Sve najbolje želim', 'dolazi beba, wow, odlično. Kraljevska obitelj raste', tek su neki od komentara.

Ne propustite