OVA DJEVOJKA JE KANDIDAT NA LOKALNIM IZBORIMA U BIH: Evo za šta će se zalagati

Aktuelno
OVA DJEVOJKA JE KANDIDAT NA LOKALNIM IZBORIMA U BIH: Evo za šta će se zalagati
Zvijezda nstagrama iz Tuzle kandidirala se na predstojećim lokalnim izborima u BiH.

Zvijezda nstagrama iz Tuzle kandidirala se na predstojećim lokalnim izborima u BiH.

Emina Jahić, 22-godišnja zvijezda Instagrama s više od 170.000 pratitelja, kandidatkinja je Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzle. Vijest da je kandidatkinja na lokalnim izborima podijelila je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poštovani prijatelji, Želim Vas obavjestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28. Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema sa kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja biti će poboljšanje položaja mladih. Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a sa kojim se većina susreće je sticanje prvog radnog iskustva kao preduslov za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti Vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu. Pored toga, radit ću i na poboljšanju uslova života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život. S poštovanjem, Jahić Emina

A post shared by Emina Jahić (@emiinajahic) on

"Želim Vas obavijestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28. Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja bit će poboljšanje položaja mladih", napisala je jučer.

"Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a s kojim se većina susreće je stjecanje prvog radnog iskustva kao preduvjet za daljnje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Pored toga, radit ću i na poboljšanju uvjeta života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život", poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

be the type of person you want to meet

A post shared by Emina Jahić (@emiinajahic) on

 

Ne propustite