SJEĆATE LI SE SUTKINJE KOJU JE NOVAK POGODIO LOPTICOM: Evo šta sada radi, VIJEST SE PROŠIRILA BRZINOM MUNJE!

Kiosk
SJEĆATE LI SE SUTKINJE KOJU JE NOVAK POGODIO LOPTICOM: Evo šta sada radi, VIJEST SE PROŠIRILA BRZINOM MUNJE!
.

Novak Đoković je osvajanjem titule na mastersu u Rimu dokazao da je prebolio diskvalifikaciju sa US opena. Podsetimo, najbolji teniser svijeta je izbačen momentalno sa gren slema u Njujorku, pošto je u finišu prvog seta osmine finala pogodio nenamerno lopticom linijskog sudiju.

Pablo Karenjo Busta je tako, ni kriv, ni dužan, prošao u četvrtfinale US opena, a svjetska javnost se obrušila na srpskog asa svom snagom.

Dvije sedmice poslije nemilog događaja u Njujorku, pojedini američki mediji objavljuju priču da je 48-godišnja Laura Klark donijela odluku i da će nastaviti da se bavi suđenjem na teniskim mečevima. Ona se vratila na teren već u finišu US opena, samo dva dana pošto je loptica pogodila u vrat.

Klarkova se poslije turnira u Njujorku vratila u Kentaki i povjerila se prijateljima da je incident u Njujorku neće spriječiti da nastavi da radi posao koji voli.

novak-djokovic-jutjub

Klarkovoj je značilo i to što je Novak Đoković poslije incidenta pozvao telefonom i uputio izvinjenje, a putem društvenih mreža je zamolio svoje navijače da ne osuđuju i ne vrijeđaju Lauru.

Jedno je jasno, Klarkova neće pričati javno o incidentu, pošto je dobila preporuku kako da se ponaša u odnosu sa medijima.

.

Amerikanka, naravno, neće suditi na Rolan Garosu u Parizu koji počinje 27. septembra i pitanje je koliko će uopšte biti angažovana do kraja godine zbog redukovanog rasporeda teniskih turnira.

(Srbija Danas)

Ne propustite