HRVAT SE PRIJE 8 GODINA SLIKAO SA OVIM DJEVOJČICAMA: Odlučio ih je potražiti PONOVO, a kad je vidio kako sada izgledaju... (FOTO)

Objavljeno:18.10.2021 - 16:15
A A A Times Arial

Hrvatski bloger Kristijan Iličić obišao je cijeli svijet, a 2018. godine boravio je u Etiopiji. Tada je objavom uspio da oduševi mnoge koji prate njegova putovanja.

Fotografija prikazuje Kristijana i dvije djevojčice kako poziraju u Turmiju, u plemenu Hamer. Na ovom putovanju 2018. godine Kristijan je odlučio da pronađe djevojčice sa slika, s obzirom da je sliku jedne od njih istetovirao na ruci.

"Tetovirao sam se u Banjaluci. Termin sam čekao godinu dana. Pokazao sam slike koje imam tatu majstoru, on je od nekoliko slika iz plemena odabrao tu i rekao da će on oko moje ruke složiti priču. To je djevojčica koju ću cijeli život nositi na ruci, a ta mi je slika jedna od najdražih koje sam ikada slikao. Bile su to prave emocije", ispričao je Kristijan.

Potraga za djevojčicama koje su u međuvremenu odrasle, u srcu Etiopije i njenih brojnih plemena, za Kristijana nije bila lagan posao.

EVO KAKO ONE DANAS IZGLEDAJU --->>>