ZAVOJ NA RUCI, LJUPKA STEVIĆ U EMISIJI POKAZALA SVE POVREDE: "Udarila sam Dragišu, A ONDA JE ON..."

Show
ZAVOJ NA RUCI, LJUPKA STEVIĆ U EMISIJI POKAZALA SVE POVREDE: "Udarila sam Dragišu, A ONDA JE ON..."
.

Ljupka Stević iznijela je detalje o povredi na njenoj ruci, sa kojom je došla u emisiju.

Pjevačica je priznala da je udarila svog bivšeg partnera Dragišu Simića, kao i da joj on nije vratio već izletio iz sobe.

"Moja povreda je od toga kako sam lupala automobile. On je krenuo na vrata kada sam ga udarila, a ja sam krenula za njim i rekla mu da ću ga izblamirati. Istog momenta je ušao u garažu, sve dok nisam otišla u policiju", rekla je Ljupka u emisiji "Ami Dži šou", pa dodala šta je sve lagala u policiji kada je dala izjavu:

"Ja sam rekla da ja ne znam šta se desilo, slagala sam da se on uplašio za svoju bezbjednost, ja sam gurnula ruku kako bih uzela torbu, pa sam se posjekla. Totalno sam izmislila i dala tu izjavu. Sve sam uradila zbog tužilaštva da bih dobila blažu presudu. Prvi put dajem izjavu i na prvu lažem", priznala je Ljupka, pa nastavila.

2331499-screenshot-32-ff

- On je trebalo da sa mnom razgovara, tada bi se ova priča završila na drugačiji način. Tačno se vidi na snimcima da sam htela da uništim sve vezano za njega, kao i automobil koji sam ja koristila. To su dva automobila i Dragiša Simić. Dragišino i moje oružje je oduzeto. Imam dvije puške, a pištolj su mi ukrali. Nisam išla sa ciljem nekoga da ubijem, ali za mene od 35 godina je ovo razočarenje. Planirala sam budućnost. Naša veza trajala je malo manje od devet godina. On je čovjek oženjen, ja sam sa njim bila, mi smo bili zajedno. Vjerovala sam u njegovu priču i naš zajednički život. Nismo ni prvi ni posljednji koji se zabavljaju u 21. vijeku, a da neko ima papire da je u braku. Meni je bio velika podrška. Prisluškivala sam ga, al' nažalost auto bruji, pa se ne čuje kako bih voljela - dodala je ona.

(kurir.rs)

Ne propustite