ŽESTOK OBRT, LJUPKA STEVIĆ VEČERAS KOD OGNJENA, IZVINJAVA SE U EMISIJI: "On je dobar čovjek"

Show
ŽESTOK OBRT, LJUPKA STEVIĆ VEČERAS KOD OGNJENA, IZVINJAVA SE U EMISIJI: "On je dobar čovjek"
-

Ljupka Stević obeležila je proteklu nedelju zbog razbijanja automobila svog sada već bivšeg dečka, generala policije Dragiše Simića, s kojim je skoro jednu deceniju bila u vezi.

Ona je večeras gostovala u emisiji "Amidži šou" gdje je morala da se izvini komšijama na svom haosu kom su morali da prisustvuju i čuju ga ispred kuće.

- Deset godina je naša veza trajala, malo manje. 9 godina i ne znam koliko mjeseci. On je oženjen, ja sam s njim bila proteklih 10 godina. Vjerovala sam u njega, u njegovu priču i naš zajednički život. Mi nismo ni prvi ni posljednji da je neko od partnera papirološki vezan za neku osobu. Ja sam s tim čovjekom isti hljeb jela, on je meni bio velika podrška. On je divan prijatelj i mogu ti reći, jedino nije pomogao onoj osobi koja mu se nije obratila za pomoć. Sve najljepše mogu da kažem o tom čovjeku - rekla je Ljupka i nastavila:

376444-screenshot-6-f

foto: Printscreen

- Nismo se čuli, jer ja imam zabranu, ali je bila jedna blaga poruka gdje bih trebalo da se smirim i da se stabilizujem. O čemu mi više da pričamo? Ja sam definitvno odlučila da je to to, ja nemam više tu da tražim. Ja sam navikla na njega, mi smo 25 sati provodili zajedno i bio mi je oslonac u svemu. Željela bih da se izvinim svojim komšijama koje su to morale da gledaju, ali ne kajem se. Ponovo bih sve isto uradila, jer je to zaslužio - izjavila je ona.

(Informer.rs)

Ne propustite