IZRAZBIJALA AUTO GENERALU SIMIĆU, EVO KOLIKA KAZNA PRIJETI LUPKI STEVIĆ: Kad je čula iznos UHVATILA SE ZA GLAVU, JE LI MOGUĆE?

Show
IZRAZBIJALA AUTO GENERALU SIMIĆU, EVO KOLIKA KAZNA PRIJETI LUPKI STEVIĆ: Kad je čula iznos UHVATILA SE ZA GLAVU, JE LI MOGUĆE?
.

Protiv pjevačice Ljupke Stević, koja je prošle nedelje generalu Dragiši Simiću demolirala dva automobila, podnijete su dvije prekršajne prijave, prema kojima joj prijeti novčana ili kazna rada u javnom interesu.

Prva prekršajna prijava koja je podneta protiv Ljupke Stević je zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Prema pomenutom zakonu, za onog ko nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem narušava javni red i mir ili ugrožava imovinu ili vrijeđa moral građana predviđena je novčana kazna od 10.000 do 150.000 dinara ili rad u javnom interesu od 80 do 360 časova.

Druga prijava protiv pjevačice tiče se Zakona o prebivalištu, a za kršenje ovog zakona predviđene su novčane kazne u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara.

ljupkaaaa

O slučaju Ljupke Stević je, podsetimo, pre dva dana u jutarnjem programu "Prve" govorio i direktor policije Vladimir Rebić.

- Ovaj slučaj je policijski rešen, policijski službenici su uzeli izjave od oštećenog Dragiše Simića i od Ljubinke Stević koja je načinila ovo djelo. U tom smislu, nadležni tužilac je kvalifikovao krivično delo koje se goni po privatnoj tužbi. Da li će Dragiša Simić nju tužiti ili ne, to je njihova stvar. A što se tiče njenog postupanja koje je izazvalo uznemirenje građana, s obzirom na to da je to oštećenje učinjeno na javnom mjestu, protiv nje su podnete dve prekršajne prijave, prva je zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, a druga prekršajna prijava se odnosi na Zakon o prebivalištu i boravištu, nešto oko lične karte. I naravno, kako to nalažu procedure u policijskom postupanju, od oba učesnika je privremeno oduzeto oružje da ne bi došlo do eskalacije potencijalnog sukoba. Njoj je izrečena mjera zabrane prilaska oštećenom i strankama je onemogućena buduća komunikacija i pristup. I u tom smislu je to policijski završeno - rekao je Rebić gostujući na "Prvoj".

Ne propustite