BIZARNO, ŽENA PRIMIJETILA CRNE TAČKICE PO STANU: Kad je otkrila o čemu se radi UHVATILA SE ZA GLAVU! (FOTO)

Sve za dom
BIZARNO, ŽENA PRIMIJETILA CRNE TAČKICE PO STANU: Kad je otkrila o čemu se radi UHVATILA SE ZA GLAVU! (FOTO)
.

Žena koja je primijetila kako se oko njezina doma pojavljuju male crne točkice potražila je pomoć na internetu kako bi utvrdila o čemu bi mogla biti riječ.

Na fotografijama koje je objavila u jednoj grupi za čišćenje na Facebooku vide se male crne točkice na okviru vrata. "Zna li netko što bi ove točkice mogle biti?" napisala je uz njih.

"Počele su se pojavljivati ​​na pločicama u kuhinji kao nasumične mrlje, a onda je jutros ovo bilo na vrhu računala koje imamo u kuhinji", dodala je.

6bcb97f5-b4f8-4234-a823-196b25aaf6c2

foto: Facebook

No kad su je drugi članovi grupe obavijestili o čemu bi mogla biti riječ, ostala je zatečena. Naime, vrlo vjerojatno radi se o paukovom izmetu. S vedrije strane - vrlo lako se opere.

"Pažljivo pogledajte zidove svoje kuće i vidite li nešto neobično što izgleda sliči mrljama od boje, gledate u paučji izmet", navodi web stranica Animal Hype, koju vodi autorica i blogerica Elise McDonald.

e2cd5a8b-9caf-4f16-9136-4af9d1b2e7e7

foto: Facebook

Navodi kako je izmet paukova taman, polutekući i mekan. S obzirom na paukovu prehranu, može imati nijanse crne, smeđe, bijele ili sive boje, prenosi The Sun.

Kako bi se uklonio izmet, preporučuje se miješanje male količine izbjeljivača s vodom, ostavljanje otopine na uprljanom području 15 minuta prije čišćenja i po potrebi ponavljanja tog procesa.

(Index.hr)

Ne propustite