Donna Ares boluje od karcinoma

Aktuelno
Donna Ares boluje od karcinoma
Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares nedavno je iznenadila mnoge prijatelje i fanove kada ih je obavijestila da se bori sa opakom bolešću i da je hospitalizirana.

Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares nedavno je iznenadila mnoge prijatelje i fanove kada ih je obavijestila da se bori sa opakom bolešću i da je hospitalizirana u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Ovo su neki od statusa Donne koje je objavila na fejsbuk profilu…

– Ja nisam ona što bi pala na koljena … A to je to što mi nije trebalo … Želim da se zahvalim svima na podršci ovih dana punoooo mi je značilo, teške su to vijesti. Ali želim također da naglasim da ja NISAM ona što bi pala na koljena, sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj … jesam zmaj ili nisam …. mene čuva moja raja … hvala svima …

Napisala je to Donna Ares pa se i zahvalila ljubaznom osoblju u bolnici:

– Ogromno hvala osoblju bolnice Dr. Irfan Ljubijankić na fenomenalnoj njezi i brizi i srcu koje nam daju … Svim doktorima i sestrama duboki naklon, poštovanje i veliko hvala. A svim bolesnicima da što prije izađu iz tih soba i da što prije svi stanemo na svoje noge, a onda ćemo napraviti veliki koncert da se svi zasluženo zabavimo. Volim vas sve…

Na samom početku Grand emisije koja se emituje uživo na televiziji, voditeljica Dragana Katić je uputila riječi podrške za našu Bišćanku Donnu Ares, riječima:

“A ono što za početak krećemo to je naš Hit dana. Pjesma se zove Žena Zmaj. U ime Grand narodne televizije, u ime svih nas ovdje i u svoje lično ime želim da i u ovoj najvećoj bici i dalje ostane ŽENA ZMAJ – DONNA ARES! Da ovo je bio Hit dana, Donna volimo te, pozdravljamo te i želimo ti zaista da budeš ŽENA ZMAJ!

Na svom zvaničnom Facebook profilu Leba Brena je uputila podršku sa svojom televizijom.

Među kolegama koji su je posjetili i odali veliku podršku je i crnogorski pjevač Šako Polumenta. 

sako-polumenta

"Nije lako kada vidiš nekog svog okružen silnim aparatima, Donna Ares je moja velika prijateljica i koleginica . Sve što je u mojoj moći ona zna da sam uz nju kao i uz njenu porodicu . Proveli smo mnogo divnih trenutaka zajedno, nikada nisam mogao ni da pomislim da može baš njoj da se to desi, ono što sam i njoj rekao da izdrži da smo svi uz nju, njene kolege, prijatelji, rodbina, kao i mnogi ljudi koji je vole i poštuju njen rad."

Kompletnu priču o bolesti i stanju kroz koje prolazi Donna Ares je ponudila magazinu "AZRA" da bi, kako kaže, njeno iskustvo nekome ko prolazi kroz sličnu situaciju pomoglo...

Ne propustite