KOLUMBIJKA SONJA DANAS OBJAVILA SLIKU, SAZNALA JE KO JE UBIO STRAHINJU: Tužan prizor, PROBUDILA SUMNJU?!

Region
KOLUMBIJKA SONJA DANAS OBJAVILA SLIKU, SAZNALA JE KO JE UBIO STRAHINJU: Tužan prizor, PROBUDILA SUMNJU?!
.

Ona često objavljuje uspomene iz života sa Stojanovićem

Djevojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30), Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), ponovo se oglasila na svom Instagram nalogu.

Ona je na Instagram stori postavila snimak na kom se vidi muška ruka dok vozi automobil. Potom je objavila fotografiju na kojoj se nalaze dvije šolje čaja, a zatim buket cvijeća.

caj

foto: Printscreen

Ona često objavljuje uspomene iz života sa Strahinjom, pa se sumnja da su i ove fotografije nastale u tom periodu, kao i da se na snimku nalazi ubijeni Stojanović.

cvece

foto: Printscreen

Podsjetimo, pod Stojanovićev automobil je postavljena eksplozivna naprava 13. septembra na Novom Beogradu, a on je od posljedica preminuo u Urgentnom centru.

Kolumbijka je tada bila sa njim i tom prilikom je lakše povrijeđena.

Milivoje L. iz Gradiške, državljanin Srbije i BiH osumnjičen je za ubistvo Stojanovića. Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, protiv njega podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo.

OVO JE UBICA STRAHINJE STOJANOVIĆA: Pogledajte snimak pretrsa stana osumnjičenog POLICIJA RAZVALJUJE VRATA I UPADA U STAN

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su M. L. (1970)

Izvor: Objektiv.rs

Ne propustite