LICE UNAKAŽENO OPERACIJAMA, UMRLA MAJKA ČUVENOG RAMBA U 98. GODINI: A evo kako je izgledala u u mladosti, OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI

Šokantno!
LICE UNAKAŽENO OPERACIJAMA, UMRLA MAJKA ČUVENOG RAMBA U 98. GODINI: A evo kako je izgledala u u mladosti, OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI
.

Majka Silvestera Stalonea, Džeki Stalone, preminula je u 98. godini, piše portal TMZ.

Uzrok smrti još je nepoznat, a Džeki su često nazivali i matrijarhom Stalone klana jer je pored slavnog Silvestera, majka i pjevača Frenka Stalonea, kao i preminule glumice Toni Dalto.

1314378

foto: Profimedia

Džeki je dugo godina unazad šokirala svojim izgledom zbog svoje zavisnosti od estetske hirurgije. Ljudi su je često upoređivali s modnom dizajnerkom Donatelom Versaće, ali i drugim zvezdama čija su lica gotovo neprepoznatljiva nakon operacija, koje im zapravo nisu bile potrebne jer su zaista važile za prave prirodne ljepotice.

1000a1789c9c967094e95a0abbf811f7

foto: Profimedia

jackie-stallone-death

Džeki je 2013. godine preživjela jak srčani udar, a nedavno je priznala da je svejsna koliko loše izgleda zbog svih zahvata na kojima je bila.

"Osjećam se kao vjeverica s ustima punih lješnika. I dalje koristim sva moguća sredstva kako bih izgledala što bolje, ali čini mi se da postižem suprotan efekat. Previše sam puta bila na ubrizgavanju filera i zato sad izgledam ovako " izjavila je pre nekoliko godina u jednom od intervjua, pritom optuživši svog plastičnog hirurga za svoj izgled.

ea0viq5xkaactpl

Na temu svojih godina, u istom intervjuu, govorila je ovako:

- Sve sam vidjela, sve sam probala. Imam djecu, unuke, vidjela sam da su uspjeli u životu. Obišla sam cijeli svijet, upoznala sve zvijezde i članove kraljevskih porodica. Udavala sam se, razvodila, ostavljala muškarce pred oltarom, vidjela ih u najboljem i najgorem svjetlu. Nemam za čim da žalim - zaključila je.

Džeki je izbjegavala raskalašne holivudske zabave jer, kako je govorila, mora biti svjesna i toga da je pod budnim okom javnosti i da je uzor brojnim holivudskim ženama, a u posljednjim godinama života bavila se astrologijom.

(Novi.ba/Žena Blic)

Ne propustite