AKO IMALO DRŽITE DO SEBE, OVIH 6 STVARI NIKADA NEMOJTE TRAŽITI OD MUŠKARCA: Broj 3. je POSEBNO OPASAN

Kiosk
AKO IMALO DRŽITE DO SEBE, OVIH 6 STVARI NIKADA NEMOJTE TRAŽITI OD MUŠKARCA: Broj 3. je POSEBNO OPASAN
Ukoliko imalo držite do sebe, ove stvari ne tražite od muškarca.

Ukoliko imalo držite do sebe, ove stvari ne tražite od muškarca.

1. Da bije vaše bitke umjesto vas

Divno je kada se vaš muškarac ponaša zaštitnički i brine o vama, ali nikako ne stvarajte dodatne drame, samo da bi on mogao da vas spašava i staje na vašu stranu. To je znak slabosti.

2. Da vam dokazuje vjernost i odanost

sad-woman

Ako iz bilo kojeg razloga sumnjate u svog partnera, postoji normalan način da se to riješi, a zove se razgovor. Ne tjerajte ga da nosa vašu torbicu, kako bi svi vidjeli koliko vam je posvećen.

3. Da ispaljuje prijatelje zbog vas

Želite da provodi više vremena sa vama, pa ga onda odvlačite od prijatelja i tjerate ga da otkazuje uobičajena druženja, skraćuje izlaske sa svojim društvom. Svakome je potrebno da vodi svoj život i radi neke stvari koje ne ukljkučuju ljubavnog partnera.

4. Da vas svuda vodi sa sobom

Vaš partner je imao život i prije vas. Uvijek će postojati neki događaji na koje vi nećete biti pozvani. Nemojte se nametati.

5. Da se mijenja

Njegova pojava, prijatelji, posao, ponašanje, oblačenje… sve je to dio njega kao ličnosti. Na sve to ste pristali onog trenutka kada ste riješili da budete samo nejgova, pa zašto sada želite da se mnoge stvari tu menjaju?

6. Da obznanjuje svoju ljubav prema vama preko društvenih mreža

Ako momak sam promijeni svoj status veze, ili vas taguje na zajedničkoj slici, to je ok, ali ni u kom slučaju nije neophodno, da biste bili sigurni u vašu ljubav. Statistike upravo pokazuju suprotno. Najveću tendenciju da na sva zvona objavljuju svoju zaljubljenost imaju nezrele osobe, nespremne na ozbiljne veze. To je djetinjasto ponašanje.

Ne propustite