ADIL UŽIVA U LUKSUZU, A NJEGOV BRAT KONOBARIŠE ZA MALE PARE: Objavljene ŠOK SLIKE sa lica mjesta, TUŽAN PRIZOR (FOTO)

Show
ADIL UŽIVA U LUKSUZU, A NJEGOV BRAT KONOBARIŠE ZA MALE PARE: Objavljene ŠOK SLIKE sa lica mjesta, TUŽAN PRIZOR (FOTO)
.

Folker Adil Maksutović često je u javnosti isticao da mu je porodica na prvom mjestu, ali kako „Alo!“ saznaje, popularni pjevač već nekoliko mjeseci nije u dobrim odnosima sa mlađim bratom Maksutom, i to zbog novca.

Naime, kako saznajemo, Maksut, koji već duže vrijeme radi kao šanker u jednom kafiću u Borči, u nekoliko navrata je od brata tražio pozajmicu kako bi pokrenuo svoj biznis, ali nijednom nije naišao na Adilovu podršku i razumijevanje. Zbog toga je odnos između Adila i Maksuta narušen, a braća komuniciraju samo kada moraju.

- Adil i njegov brat Maksut su se doskora dobro slagali i jedan drugom su bili velika podrška, sve dok njihov odnos nije narušen zbog novca. Iako Adil već godinama odlično zarađuje, nikada nije našao za shodno da finansijski pomogne bratu i sestri, čak ni da im pozajmi novac. Ta njegova odluka nikome nije smetala jer su i brat i sestra poznatog pjevača vrijedni i radni i odmalena su naučeni da sami zarađuju svoj dinar - kaže izvor blizak pjevačevoj porodici i objašnjava da se najbliži članovi Adilove porodice, uprkos njegovoj popularnosti, bave najnormalnijim zanimanjima.

maksut-01-1000x0

foto: Alo.rs

- Njegov brat Maksut već duže vrijeme radi kao šanker u jednom kafiću u beogradskom naselju Borča. Njegova dnevnica je 1.200 dinara, a smjene ponekad traju i više od od osam sati. On svakodnevno dolazi na posao, vrijedan je i odgovoran radnik i svi ga u njegovom kolektivu poštuju - kaže izvor „Alo!“ i dodaje da je mlađi Maksutović često od brata tražio novac kako bi pokrenuo sopstveni biznis, ali da nikada nije dobio potvrdan odgovor.

maksut-07-1000x0

foto: Alo.rs

- Maksut je oduvijek želio da se bavi ugostiteljstvom jer voli da radi sa ljudima. Godinama je radio kao konobar u raznim kafićima, a kada je njegov brat doživio veliki uspjeh u muzici, Maksut je došao na ideju da pokrenu zajednički biznis. Nekoliko puta je razgovarao s Adilom i predlagao mu da zajedno otvore kafić ili pivnicu, ali njegovom bratu se ta ideja nije sviđala - kaže izvor z Alo.rs.

Ne propustite