NEUNIŠTIVA LJUBAV ZA ČITAV ŽIVOT: Ovo su ZNACI da ste pronašli  PRAVOG PARTNERA ZA SEBE

Kiosk
NEUNIŠTIVA LJUBAV ZA ČITAV ŽIVOT: Ovo su ZNACI da ste pronašli  PRAVOG PARTNERA ZA SEBE
Istina je da ne traže svi iste kvalitete kada je riječ o partnerima.

Istina je da ne traže svi iste kvalitete kada je riječ o partnerima. Ono što tražite u partneru, odraz je vaše ličnosti i vaših želja kada je u pitanju veza.

Naravno, većina ljudi najprije gleda na kompatibilnost. No, to može da se odnosi na niz stvari. Stručnjaci kažu da je za stabilnu i dugu vezu najbitnije da su partneri kompatibilni kada su u pitanju životne, unutrašnje vrijednosti i planovi za budućnost. Ne možete da gradite vezu s osobom čiji se stavovi potpuno razilaze s vašim, takođe, s osobom koja želi da živi načinom života koji vama ne odgovara. 

 Dakle, podudaranje u stavovima i planovima za budućnost ukazuju na to da je neko osoba koju želite da zadržite kraj sebe. Ipak, to nije jedini znak dobrog partnera s kojim vrijedi graditi odnos i budućnost. Predstavljamo vam sedam znakova koji jasno upućuju na to da je vaš partner osoba s kojom treba da koračate kroz život.

Pazi na sitnice

Stručnjaci ističu da su sitnice ono što je bitno i ono što traje, ali sigurni smo da to znate i sami. Kroz male znakove pažnje, vaš partner će vam ujlepšati dan i pokazati da mu je stalo. 

what-is-true-love-and-what-does-it-feel-like1


Ostaje i kad je najteže

Mnogo je lakše nestati kad je teško ili se pretvarati da se ništa ne događa nakon konflikta ili teške situacije. Ako je osoba spremna da radi na tome da bude bolje, da razume vašu stranu priče i otvoreno razgovara o problemima, to znači da je predana toj vezi.

Tretira vas jednako

Iako apsolutno poražavajuć podatak, činjenica je da je veliki broj veza onaj u kojima se partneri ne tretiraju s jednakošću. Ako primjetite da je vašem partneru vaša sreća jednako bitna, ako se vaš partner prema vama odnosi s poštovanjem i nikad se ne žali na stvari koje čini za vas, to je osnova za čvrstu vezu.

Podstiče vas na samostalnost

Baš kao i nejednakosti u vezi, posesivnost i ljubomora su sastavni dio mnogih veza. Velika je vrlina znati pustiti partnera, podsticati ga na samostalnost i lični razvoj i rast. Ako primjetite da vas partner bodri u tome da najprije budete svoja osoba, znajte da vas neizmjerno voli i cijeni.

Nema neprijatne tišine

Bitan dio veze je razgovor o teškim, ali i lijepim i lakim temama. No, isto tako, vrlo je bitna i tišina. Ako kraj partnera možete da uživate bez ijedne riječi i ako vam međusobne tišine nisu neprijatne i strašne, to je znak da zaista uživate jedno u drugom.

Saosjeća i otvorenog je uma

Psiholozi i stručnjaci za veze ističu da su saosjećanje i otvorenost za nove izazove, nove životne situacije i promjene vrlo bitni kad je u pitanju planiranje duge i stabilne veze. Ako vaš partner bježi od novih stvari i ne osjeća empatiju, razmislite da li želite nešto ozbiljno s njim.

Tjera vas da budete bolja osoba

Na kraju, najbitniji znak je onaj osjećaj koji se u vama stvori kad ste pored partnera. Ako je vaš partner osoba koja vas tjera na lični rast i ako zbog njega želite i mislite da možete više, znajte da ste našli pravu osobu.


 

Ne propustite