OVO JE UBICA STRAHINJE STOJANOVIĆA: Pogledajte snimak pretrsa stana osumnjičenog POLICIJA RAZVALJUJE VRATA I UPADA U STAN

Aktuelno
OVO JE UBICA STRAHINJE STOJANOVIĆA: Pogledajte snimak pretrsa stana osumnjičenog POLICIJA RAZVALJUJE VRATA I UPADA U STAN
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su M. L. (1970)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su M. L. (1970), osumnjičenog za ubistvo Strahinje Stojanovića (1990) na Novom Beogradu, a danas su upali u stan iz koga je, kako se sumnja, krenuo na izvršenje dela.

M. L. je 13. septembra ove godine u jutarnjim časovima, iz stana na Vračaru otišao električnim biciklom do jedne podzemne garaže u Novom Beogradu, gde je na automobil S. S. postavio improvizovanu eksplozivnu napravu.

Policija je danas upala u pomenuti stan osumnjičenog za Stojanovićevo ubistvo.

On ima državljanstvo i Srbije i BiH. Milivoje je od ranije poznat policiji.

PrIJe više od 20 godina hapšen je zbog podmetanja eksploziva u kući na području Banjaluke, kao i zbog prebijanja biznismena, a prošle godine se njegovo ime u javnosti ponovo pojavilo kada je pucao na ulici, a onda snimak postavio na društvene mreže.

Inače, Miliojeve je navodno vlasnik više ugostiteljskih objekata u Gradiški.

Stojanović je ubijen prošle nedJelje u ekspoloziji automobila u Omladinskih brigada, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije Sonja.

U eksploziji su mu amputirane obJe noge i on je nedugo zatim podlegao povredama u Urgentom centru.

 

(nOVI.BA/kURIR/bLIC)

Ne propustite