Astrolog otkriva zašto je utorak NAJIZAZOVNIJI DAN OVE NEDJELJE: Evo šta bi trebalo da uradite

Kiosk
Astrolog otkriva zašto je utorak NAJIZAZOVNIJI DAN OVE NEDJELJE: Evo šta bi trebalo da uradite
Sedmicu započinjemo tranzitom Mjeseca kroz znak Lava što nam donosi potrebu da naglašavamo svoj ego, budemo u centru pažnje i da dominiramo.

Sedmicu započinjemo tranzitom Mjeseca kroz znak Lava što nam donosi potrebu da naglašavamo svoj ego, budemo u centru pažnje i da dominiramo.

U ponedjeljak se potrudite oko svog fizičkog izgleda. Zasijajte prvog dana nedjelje i postavite namjeru da ćete raditi stvari koje volite i u kojima uživate. Uradite nešto potpuno drugačije ovog dana, izađite iz rutine i uobičajenih obrazaca ponašanja ili šokirajte ljude svojom novom pojavom ili izjavama, kako biste ispunili potrebu za promenom.

Ova nedjelja nije toliko opterećena. Dva glavna dana su utorak i četvrtak, koje trebate maksimalno iskoristiti. 

Utorak je dan u kojem imamo dva planetarna aspekta, od kojih je jedan izuzetno povoljan, a drugi izazovan. Povoljan aspekt je dobro iskoristiti za dubinske transformacije i promjene, posebno u oblasti zdravlja, rutine, radnog mjesta i posla. Počnite novi režim ishrane, idite na kontrole ili zakažite preglede kod ljekara. Takođe, posao koji se nudi ovih dana donosi veću moć i bolju poziciju. Obratite pažnju na odnose koje budete imali ovih dana, posebno u utorak, jer će vam doneti značajne uvide za vaš život.

download-1

Podlje ljubavnih odnosa donosi nemir, potrebu za slobodom i prekidima. Ovog dana očekujte neočekivano kada su emotivni odnosi u pitanju. Sasvim nagla zaljubljivanja, ili početak odnosa sa osobom koju najmanje očekujete, ali i prekidi veza i razvodi. Da biste ispunili simboliku budite nepredvidivi i uradite nešto skroz neočekivano. Takođe, ovog dana nemojte se držati rutine, i pripazite na finansije. Možete potrošiti više od planiranog.

U srijedu ćete se baviti svakodnevnicom, obavezama, pospremanjem kancelarije i čišćenjem stambenog prostora. Vodite računa o zdravlju, posebno predjelu stomaka. Iritiraće vas sitnice, i uočavaćete greške na svakom koraku. To će voditi u preteranu kritiku u komunikaciji, te se uzdržite od isterivanja i insistiranja na sitnicama u stilu "mak na konac".

U četvrtak imamo spektar tranzita Mjeseca, dva planetarna aspekta kao i mlad Mesec, što će doneti smjenu mnoštva događaja, situacija i odnosa kroz koje ćete prolaziti. Puno priče, komunikacije, papirologije i poziva čeka vas tog dana. Budite tačni i precizni u komunikaciji i dogovorima, i pripazite da ne pretjerate sa aktivnostima. Neko može zakazati dva sastanka, razgovora ili obaveze u isto vrijeme, što će unijeti tenziju i konfuziju, ali i nerazumijevanje. Poštujte satnicu i provjerite sve planirane aktivnosti dva puta.


Mlad Mesec će najviše uticati na osobe sa podznakom ili znakom Djevice, kao i osobe sa planetama u tom znaku. Dvije nedjelje nakon mladog Mjeseca su odlične da postavite promjene u svojoj svakodnevnici, zdravim navikama i okviru svog radnog mjesta. U četvrtak postavite dugoročne ciljeve i slobodno započnite proces projekata koji zahtevaju vašu disciplinu, fokus i istrajnost.

Petak je dan idealan za ljubav i uživanje. Ukoliko ste se prethodnih dana iscrpeli i previše radili, petak namkestite da više odmarate i uživate, posebno sa partnerom. Mjesec je tog dana u znaku Vage što traži i budi u nama potrebu za harmonijom i skladom, posebno kroz partnerske odnose. Vikend nam donosi upravo tenziju, izazove i nesporazume kroz odnose sa ljudima koje volimo, najviše sa emotivnim partnerom.

Mnogi odnosi se mogu završiti ovog vikenda, dok će ostali osjećati napetost, tenziju, udaljavanje i distancu. Prostorna udaljenost je takođe opcija za mnoge parove. Stari problemi i prepreke sada isplivavaju na površinu ponovo. Nedjelju završavamo sa mislima o finansijama i zajedničkoj imovini, nezadovoljstvu i strahu od napuštanja i/ili nemaštine.

Ne propustite