UDAJE SE ANA BEKUTA, VELIKO SLAVLJE U PORODICU: Sve pripremili, ČESTITKE PLJUŠTE

Show
UDAJE SE ANA BEKUTA, VELIKO SLAVLJE U PORODICU: Sve pripremili, ČESTITKE PLJUŠTE
.

Uživaju zajedno!

Ana Bekuta je gostujući u emisiji otkrila sve o svom životu sa Milutinom Mrkonjićem. Pjevačica je prvi put opoširnije govorila o njihovoj vezi, kada i kako su se upoznali, ali i kako izgleda njihov svakodnevni život.

  - On u kuhinju ne zalazi. Milutin uvek kaže da ga je majka naučila da samo jedna osoba može biti u kuhinji, voli da kaže da rad oplemenjuje posmatrača. Ja sam neko ko voli da mu ugađa, imamo mi naše rituale, jutarnja kafa uz koju najviše pričamo i pravimo planove. Jutro je naše doba - ispričala je Bekuta i dodala da nikada nije pomislila, a ni rekla "zašto se nismo sreli ranije".

- Sreli smo se kada je trebalo i kada smo bili spremni jedno za drugo. Meni je trebao oslonac u vidu takve figure kakav je on. Hvala vasioni što je Milutin tu. Već osam godina smo u ljubavi - rekla je Ana.

mrka1

Pjevačica je vratila sedam godina unazad kada je Mrka dao ostavku na poziciji ministra zbog nje.

- To su bila teška vremena za nas dvoje, negodovanje javnosti zapravo medija. Da bi zaustavio sve te priče, on je 2013. dao ostavku, otišao je na važan sastanak u svoju partiju. Ja sam na vestima čula da je dao ostavku. Nisam ulazila u to, vjerovala sam da će donijeti pravu odluku za nas. Tako je i bilo. Tog momenta kada je dao ostavku ostavili su nas na miru. Ja sam bila kolateralna šteta jer su znali da ga najviše boli ako mene ubace u tekst. Poslije ostavke su stali. Ljubav je pobijedila. Milutin je taj koji je vukao važne poteze u našim životima i uvažavam njegovo mišljenje i o mom sinu, unucima. On zaista navija za sve nas i ima važne savete, pun je iskustva, pritom je dobronameran i svako od nas ga voli i uvažava.

Mnogi su očekivali da je sljedeći logičan korak u njihovoj vezi, brak, ali Ana je to demantovala.

- Ne, neću se udati. Ne mogu biti venčanija za Milutina nego što sam sada - rekla je Ana.

Ona je progovorila i o predrasudama koje ljudi imaju o njihovoj vezi.

- Imaju predsrasude jer ne znaju ko smo. Kada nas upoznaju i shvate kako funkcionišemo kažu bože, ja nemam takvu ljubav, volela bih takvu osobu pored sebe. Mi smo se sreli u zrelim godinama, a često nam prilaze mladi, žene, koje kažu da im ulivamo nadu i veru u pravu ljubav. To je suština - ispričala je Ana i otkrila da razmišlja da napiše autobiografiju.

Ne propustite