GOCA TRŽAN PODIJELILA RADOSNE VIJESTI, SVI GLEDAJU U STOMAČIĆ, PORED NJE SUPRUG: Čestitke stižu sa svih straha

Show
GOCA TRŽAN PODIJELILA RADOSNE VIJESTI, SVI GLEDAJU U STOMAČIĆ, PORED NJE SUPRUG: Čestitke stižu sa svih straha
-

Iako su se u početku suočavali sa raznim predrasudama po pitanju njih dvoje, pjevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković već pet godina uživaju u bračnim vodama. 

Kao i svi parovi, imaju svoje uspone i padove, ali ljubavi i poštovanja im definitivno ne manjka. 

screenshot-31

Goca je na svom Instagramu objavila dirljivu poruku upućenu svom dragom, a tom prilikom i otkrila kakav maler ih je potjerao na sam dan vjenčanja - za malo da ostanu bez burmi: 

- Pre pet godina u ovo vrijeme smo pakovali odijelo, venčanicu, veo, cipele, šminku, pare, burme smo naravno zaboravili, pa si morao da se vraćas po njih... Imala sam tremu kao nikad u životu kad me je tata uzeo pod ruku i vodio me prema tebi. Lena je bila presretna što je imala glavnu ulogu u ceremoniji. Bio si lijep i nervozan... Žurka je bila nikad bolja, noge su mi otekle i nisam mogla da skinem one preskupe sandale poslije 6 sati igranja... I hoću da se opet udam za tebe... Da okupimo one vesele i pozitivne ljude koji nam i sad uljepšavaju život i opet se ludo zabavimo i napravimo žurku za pamćenje. I da, još uvijek sam zaljubljena u tebe, iako te volim, kažu da to ne može u isto vrijeme. A može... Evo već godinama... - napisala je Goca uz njihovu zajedničku fotografiju.

Evo kako je to izgledalo, glavnu pažnju privukao je pjevačicin stomačić:

screenshot-30

Novi.ba/SD

NAROD BJEŽAO IZ KUĆA, UDARIO NOVI SNAŽAN ZEMLJOTRES: Upravo stigla vijest

Broj jedan za svijet - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

Ne propustite