SJEĆATE SE AZRE HUSARKIĆ KOJU SU SVI HVALILI? SINOĆ SE POJAVILA U ZVEZDAMA GRANDA: Jelena u šoku kad je vidjela, EVO KAKO SADA IZGLEDA, NIJE ISTA DJEVOJKA (FOTO)

Show
SJEĆATE SE AZRE HUSARKIĆ KOJU SU SVI HVALILI? SINOĆ SE POJAVILA U ZVEZDAMA GRANDA: Jelena u šoku kad je vidjela, EVO KAKO SADA IZGLEDA, NIJE ISTA DJEVOJKA (FOTO)
,

Jovana Milojević (19) iz Šamca i Azra Husarkić (23) iz Tuzle činile su još jedan duel za sinoć.

Jovana je pjevala pjesme ''Ti si mi u mislima'' Dina Dvornika i ''Kolena'' Kristine Kovač, dok je Azra odabrala narodne pjesme ''Ah što ćemo ljubav kriti'' i ''Srdo moja'' .

screenshot-35

Mentor prve takmičarke bio je Đorđe David, dok je druga takmičarka radila sa Anom Bekutom, a nakon žestokog duela rezultat je bio izjednačen te su članovi žirija morali da se opredjele samo za jednu takmičarku, te je finalan rezultat bio 3:2 za Azru, što ju je plasralo u četvrti krug, dok je Jovana otišla u baraž.

-Podjednako ste bile dobre svaka u svom fahu i žanru. Jovana sa odabirom pjesama takvo osjveženje. Kao da me je neko okupao, stavio u Lenor i osušio, prelijepo- rekla je Marija Šerifović.

-Rijedak je slučaj da je neko talentovan i lijep kao ti Azra. Po defoltu neko ko tako pjeva obično nije lijep- kaže JK.

screenshot-36

-Moram da kažem da ona ima i fakultet- rekao je Saša Popović a JK dodala- Pa ti imaš sve, djevojko bez greške. Podsejćaš me na moju kćerku Atinu. Imaš tu nevinost.

Bosancu je sve bilo kako treba- Bravo djevojko broj jedan, a ti Azra si primjer onoga što Bosna ima.

Snežani Đurišić Jovana je bila pravo iznenađenje- Lijepa, mlada, zgodna, korektno pjeva, dama i živa na sceni.

Mentori su bili zadovoljni kandidatima, te je Đorđe rekao da ga Jovana nije razočarala, ali imao je primjedbu na njene roditelje- Vidi, ako prođeš u baražu, nema više mama i tata da odlučuju. Nisam zadovoljan stajlingom. Kapiram da dolaziš iz male sredine ali neće moći.

Iako je Azra ''sepcijalizovana'' za pjevanje sevdalinki, Aleksandar Mili je rekao da bi volio da je čuje drugi put u nekom drugom žanru

Novi.ba/Grand

NAROD BJEŽAO IZ KUĆA, UDARIO NOVI SNAŽAN ZEMLJOTRES: Upravo stigla vijest

Broj jedan za svijet - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

Ne propustite