Oaza mira i relaksacije, sporta i rekreacije u PRVOM I JEDINOM - ALL INCLUSIVE CENTRU U BIH!

Aktuelno
Oaza mira i relaksacije, sporta i rekreacije u PRVOM I JEDINOM - ALL INCLUSIVE CENTRU U BIH!
-

Osim što se mogu pohvaliti da su PRVI I JEDINI ALL INCLUSIVE CENTAR u BiH, želimo Vam istaknuti nekoliko od mnogobrojnih razloga, zašto da postanete dio S.R.C.A:

2

- Ponosni su nosioci epiteta COVID SAFE destinacije
- Smješteni na Nišićkoj visoravni koja je bogata čistim, zdravim vazduhom
- Boravak u šumskom krajoliku poboljšava Vaš metabolizam i pruža Vam osjećaj relaksacije
- Udaljeni od gradske gužve, nezdravih faktora i okruženja
- Boravak u prirodi čuva i poboljšava Vaše zdravlje a najmlađoj populaciji omogućava potpunu slobodu kretanja uz vođenje zdravog, aktivnog načina života i to uz pratnju animatorskog tima koji za njih sprema bogat i raznovrstan animacijski program.

13

Pozivamo Vas da uz svoje najmilije u potpuno prirodnom ambijentu osjetite otkucaje našeg S.R.C.A. Novootvoreni Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A svojom ponudom usluga stvara najbolje uslove svojim klijentima u oblasti sporta, rekreacije i rehabilitacije te prati tempo današnjeg življenja.

16

Kompleks je sagrađen 2015.godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

3

Svakodnevno Vam pripremamo kvalitetnu ponudu i program da Vaši dani budu ispunjeni mirom i zadovoljstvom te da uživate u bogatom sportskom i kulturno-edukativnom sadržaju.

19

Posebno smo ponosni na sadržaj za dječiju zabavu, gdje djeca u sigurnom i veoma privlačnom ambijentu obogaćuju svoje djetinjstvo.

7

Uživajte u trodnevnom ALL INCLUSIVE odmoru za jednu osobu radnim danima ili vikednom uz smještaj u hotelu, bungalovu ili depandansama turističkog naselja SRC Ajdinovići. 

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite