LJUPKA STEVIĆ RAZLUPALA AUTOMOBIL OŽENJENOM LJUBAVNIKU, A SADA JE USLIKANA NA ULICI: Zapuštena, bez šminke i frizure, JEZIV PRIZOR

Show
LJUPKA STEVIĆ RAZLUPALA AUTOMOBIL OŽENJENOM LJUBAVNIKU, A SADA JE USLIKANA NA ULICI: Zapuštena, bez šminke i frizure, JEZIV PRIZOR
.

Ljupka Stević našla se u centru skandala, kada je svom bivšem partneru koji joj je bio nevjeran, razlupala dva automobila i tom prilikom povrijedila ruku.

Pjevačica od tada iz stana izlazi samo na previjanje, ali i do apoteke kako bi kupila neophodne medikamente. Ljupka je juče primjećena ispred svoje zgrade, kada je izašla do apoteke. Ona je bila očito u lošem stanju, blijeda u licu, zamišljenog pogleda, bez šminke i frizure, a dom je napustila oko podneva.

screenshot-9

Pjevačica se odmah uputila u najbližu apoteku, u kojoj je pazarila alkohol, sterilne gaze, ali i lijekove za smirenje koje joj je ljekar prepisao.

Ljupka je nakon kraćeg razgovora s apotekarkom, a prilikom kojeg je imala masku na licu i poštovala sve mjere propisane distance, krenula nazad u svoj stan, iz kojeg do kraja dana nije izlazila. 

Podsjetimo, pjevačica je Ljupka Stević dospela je u žižu javnosti nakon što je bivšem dečku, generalu Dragiši Simiću razlupala dva automobila i probušila mu gume, a potom sve to objavila na svom Instagram profilu. 

Nakon incidenta, Stevićeva je dala izjavu u policiji, a tužilaštvo joj je odredilo meru zabrane prilaska bivšem partneru.

screenshot-10

screenshot-11

Novi.ba/SD

 

Ne propustite