NOVI SKANDAL, EVO ŠTA JE SUDIJA URADIO ĐOKOVIĆU: Nole blijed kao krpa, NIJE MOGUĆE?!

Kiosk
NOVI SKANDAL, EVO ŠTA JE SUDIJA URADIO ĐOKOVIĆU: Nole blijed kao krpa, NIJE MOGUĆE?!
.

Prava komična situacija odigrala se u četvrtfinalnom meču mastersa u Rimu koji je pobedio Novak Đoković, a akter iste bio je sudija Naćo Forsadel.

Srpski as je u meču za polufinale italijanskog mastersa savladao Nemca Dominika Kepfera sa 6:3, 4:6, 6:3 a scena o kojoj priča svijet odigrala se u trećem setu.

Đoković je bez puno muka osvojio prvi set, drugi je pripao Kepferu nakon neobičnog raspleta, a onda je treći maestralno otvorio Novak i kroz manje od deset minuta imao brejk i vođstvo od 3:1.

Upravo kod napravljenog brejka je nakon osvojenog poena Srbin krenuo ka klupi kada je sudija meča Naćo Forsadel povikao "Gem Federer!" te totalno zbunio dvojicu tenisera, komentatore, a i sam je bio zbunjen. Promucao je još samo "Đoković" kroz nekoliko sekundi sudija, a onda su u smeh prasnuli komentatori meča i izjavili:

- Svima nam nedostaje Rodžer Federer očigledno... Izgleda baš i ne Novaku u ovom momentu.

Na kraju, riječ je samo o jednom lapsusu iskusnog sudije zbog kojeg će mu teško ko zamjeriti, pogotovo što ova situacija nikako nije poremetila Novaka Đokovića koji je ubrzo došao do pobjede i plasmana u polufinale.

(Sport.blic.rs)

Ne propustite