SVAKI PUT KADA BI MUŽU REKLA DA PLANIRAM DA SMRŠAM, ON BI OVO URADIO: Sada sam završila u bolnici, ALI NIJE TO ŠTO MISLITE

Praktična žena
SVAKI PUT KADA BI MUŽU REKLA DA PLANIRAM DA SMRŠAM, ON BI OVO URADIO: Sada sam završila u bolnici, ALI NIJE TO ŠTO  MISLITE
Društvene mreže obilaze slike nezadovoljne žene sa povrijeđenom kičmom, a ona za sve krivi muža, ali ne iz razloga na koji ste prvo pomislili.

Društvene mreže obilaze slike nezadovoljne žene sa povrijeđenom kičmom, a ona za sve krivi muža, ali ne iz razloga na koji ste prvo pomislili.

Kineski list Sin Chew Daily donosi priču o ženi u dvadesetim godinama iz pokrajine Hejlunđang, koja je završila sa povredom kičmenog diska nakon što se, kako kaže, ekstremno ugojila.

bmsk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtw1vn01eqv8vmtjhmgiymte0ztc1mdhiodc3mwu5zwe4mzkwogvjnduucg5nkzmczqkeaieaaq

Za sve je, kako kaže, kriv njen suprug, odnosno njegove sjajne kulinarske veštine.

- Moj suprug sjajno kuha, a u poslhednje dvuhe godine u svako jelo stavlja i meso - objasnila je ona medijima.

- Prije nego što sam se udala za njega, imala sam uvijek između 60 i 65 kilograma. Sada imam 100 kilograma, a tih skoro 40 sam dobila u posljednje dvije godine - kaže žena, dodajući i da se njen suprug za isto to vrijeme ugojio svega pet kilograma.

- On je visok skoro dva metra, a ima svega 75 kilograma! Kako je to moguće? - pita ljuta žena koja je zbog naglog povećanja težine razvila diskus herniju.

t5-k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpbn01eqv8vmgy3zmzhn2i2ntg3mjzjyzzizwrmnzhiy2m4otrhzmmucg5nkzmczqkeaieaaq

- Ja uglavnom sjedim, takav mi je i posao i životni stil. Muž me vozi na posao i sa posla. Kad sam primetila da počinjem da imam probleme, riješila sam da smršam. Međutim, kad god bih rekla mužu da planiram da se dovedem u red, on bi kuvao još više i još bolje - kaže ova žena koja je trentutno na terapijama zbog kičme i koja je riješena da ovog puta smrša po svaku cijenu, šta god joj muž skuvao.

(Zena.blic.rs)

Ne propustite