JOVANA I SRĐAN VRAĆAJU SE NA VELIKU TELEVIZIJU: Ovo je ponuda koja se ne odbija, NEĆE VODITI JUTARNJI VEĆ OVU EMISIJU!

Show
JOVANA I SRĐAN VRAĆAJU SE NA VELIKU TELEVIZIJU: Ovo je ponuda koja se ne odbija, NEĆE VODITI JUTARNJI VEĆ OVU EMISIJU!
Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su prije dva dana prekinuli saradnju s Prvom televizijom, mogli bi da se vrate na Radio-televiziju Srbije, ekskluzivno saznaje Kurir.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su prije dva dana prekinuli saradnju s Prvom televizijom, mogli bi da se vrate na Radio-televiziju Srbije, ekskluzivno saznaje Kurir.

Voditeljski par emisije "Jutro", koji je zajedničku karijeru i započeo na Javnom servisu, ukoliko bi se dogovorio s čelnicima nacionalne televizije, pojačao bi redakciju zabavnog programa. Urednica Olivera Kovačević, kako saznajemo, raspoložena je da im ponudi posao u redakciji koju vodi, a za njih dvoje napravili bi poseban, veliki večernji šou-program.

Pregovore o prelasku i uslovima s popularnim TV licima vodiće prvi čovjek RTS Dragan Bujošević, koji je nedavno ponovo postavljen za vršioca dužnosti generalnog direktora. RTS nije u mogućnosti da ponudi uslove kao što može Prva ili neka druga privatna televizija, međutim, Jovana i Srđan imaju mogućnosti da svoj program rade za RTS i preko eksterne produkcijske kuće, kao što je prošle sezone učinio i Slavko Beleslin.

Olivera Kovačević nije željela da komentariše naša saznanja, a na pozive Kurira do zaključenja broja nisu se javljali ni Jovana i Srđan. Inače, na TV Prva odmah je došlo do promjene, pa je već juče jutarnji program vodio Filip Čukanović, čime je potvrđeno pisanje Kurira da je mladi novinar uzrok zbog kojeg su Jovana i Srđan dali otkaz.

- Tu sam. Dan za osmjehe - napisao je voditelj na Instagramu uz fotografiju iz studija.

Inače, kao što smo objavili u jučerašnjem broju, čelnici TV Prva bili su veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip vodio program tokom ljeta. Zato su bili riješeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede ujutro s gledaocima. Predložili su da njegov dan bude petak, ali se Jovana i Srđan nisu složili s tim prijedlogom.

Podsjetimo, Joksimovićeva i Predojević su na RTS proveli pet godina, gdje su vodili jutarnji program, a Srđan je uređivao i Beogradsku hroniku. Njihov prelazak na Pink 2010. godine podigao je nezapamćenu prašinu u medijima, a mnogo se govorilo o razlozima koji stoje iza tog transfera. S Pinka su otišli 2018, kako su priznali, ne zbog novca, već novih izazova i boljih uslova rada. Jovana Joksimović trenutno nije bez posla i pomaže savjetima suprugu Željku oko poslova na filmu "Toma" i u novoj TV K1, tako da verovatno neće žuriti u potrazi za novim angažmanom.  

Predojević na ledu i na drugom poslu

Voditelj Srđan Predojević, kao što smo već pisali prošle godine, suspendovan je u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore SMATSA, gde je radio na poziciji portparola. Predojević je dobio suspenziju jer nije dolazio na posao. Finansijska naknada za tu funkciju iznosi oko 300.000 dinara, a Srđan je zbog ove odluke podnio žalbu i nema još informacija kako je završen sudski spor.

(Kurir.rs)

Ne propustite