Luksuzni wellness & spa odmor čeka Vas u hotelu Horizont 4* u Baškoj Vodi!

Aktuelno
Luksuzni wellness & spa odmor čeka Vas u hotelu Horizont 4* u Baškoj Vodi!
-

Smješten na prekrasnoj lokaciji uz promenadu i u okruženju borove šume, svega 50 metara od mora i centralne plaže, samo 200 metara od centra Baške Vode, hotel Horizont je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom centralnom dijelu Jadranske obale. 

3
Na pet katova hotel nudi ukupno 202 lijepo uređenih i dobro opremljenih soba i apartmana, od kojih većina sa svojih balkona pruža bočni pogled na more.

5

 Široka ponuda wellness usluga u kombinaciji modernih tretmana sa različitim drevnim SPA kulturama stvara jedinstven doživljaj i poticaj totalnom blagostanju.

7
U vaše slobodno vrijeme možete zaigrati tenis ili uživati u partiji biljara, sportovima na vodi, vježbati u teretani, osvježiti se u jednom od jacuzzia, na bazenima ili oživjeti um i tijelo u čarobnom Svijetu sauna.      

8

 

Bezbrižno uživajte u ljetnim radostima! CityDeal Vam uz kupovinu vaučera poklanja putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite