STANIJA DOBROJEVIĆ SLAVI, EVO NA KOLIKO GODINA KRISTIJAN IDE U ZATVOR: Vijesti upravo stigle! ON JOŠ NEMA POJMA

Show
STANIJA DOBROJEVIĆ SLAVI, EVO NA KOLIKO GODINA KRISTIJAN IDE U ZATVOR: Vijesti upravo stigle! ON JOŠ NEMA POJMA
Robijaš Kristijan Golubović javno je prijetio smrću starleti Staniji Dobrojević, zbog čega ga prema rečima advokata Nebojše Perovića očekuje finansijska, ali vrlo verovatno i zatvorska kazna.

Robijaš Kristijan Golubović javno je prijetio smrću starleti Staniji Dobrojević, zbog čega ga prema rečima advokata Nebojše Perovića očekuje finansijska, ali vrlo verovatno i zatvorska kazna.

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca" u rijalitiju "Zadruga" za Kristijana je stiglo pitanje nakon koga je on otkrio šta je zamjerio Staniji i ubrzo šokirao svojim pretnjama.

-- Ljut sam što mi je Stanija pomenula dijete. Mogao bih da je koljem grickalicom i da se smejem grohotom. Ne postoji sila na koju ne bih udario, ne postoji sadizam, mučenje koje ne bih upotrebio nad bilo kime kada je moje dete u pitanju. I tuđe dete, a kamoli moje. Zato treba očekivati sve od mene, samo na tu temu rekao je Kristijan.

Kada mu je Marija Kulić rekla da treba da zaboravi na sukob sa Stanijom, Golubović ju je saslušao, ali je rekao da ne zaboravlja. Potom je javno zaprijetio starleti ubistvom.

- Zaklinjem se sada u svoje dvoje djece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Zapamtite ovo, po cenu da idem 40 godina na robiju, a nisu uopšte bitne pare. Sada znate šta je u pitanju - rekao je on, dok su zadrugari ostali nemi. Na njegove pretnje javnost je burno reagovala, a mnogi su poručili Staniji da ne ulazi u "Zadrugu". Starleta je i sama uplašena zbog ovoga, pa je objavila video s pretnjom na Instagramu.

- Nisam vjerovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vrijeme reagovala, apelovala i probudila svjest kod našeg naroda. Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću! Prije pet godina me je ovaj čovek javno reketirao! Sad javno prijeti smrću! Dosta više! - rekla je ona i dodala da će ga tužiti.

Advokat Nebojša Perović kaže da su ovakve pretnje krivično djelo ugrožavanja bezbednosti, te da Golubovića očekuje finansijska, ali vrlo vjerovatno i zatvorska kazna.

- U pitanju je krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Dakle, ako neko preti drugom licu da će njega ili njemu bliska lica povrediti, odnosno napasti na život ili tijelo, kazniće se zatvorom do jedne godine ili novčanom kaznom. Međutim, ukoliko je ta pretnja izazvala uznemirenost građana, onda će se taj koji preti kazniti zatvorom od tri meseca do tri godine zatvora - kaže Perović i dodaje da u ovom slučaju treba da reaguje i tužilaštvo. - Nadležno tužilaštvo je dužno da, ukoliko sazna za postojanje bilo kakvog krivičnog djela, bilo da je to saznanje bilo iz štampanih ili elektronskih medija, dužno je da naloži policiji da sprovede potrebne radnje radi utvrđivanja i prikupljanja činjenica koje ukazuju da li je došlo do izvršenja krivičnog djela - završava advokat Perović za Kurir.

(Kurir.rs)

Ne propustite