NEĆE DA PRIZNAJU: 7 stvari koje svi muževi žele od svojih žena u braku, ALI SE NE USUĐUJU TO REĆI

Praktična žena
NEĆE DA PRIZNAJU: 7 stvari koje svi muževi žele od svojih žena u braku, ALI SE NE USUĐUJU TO REĆI
Vaš suprug ima više od tjelesnih potreba.

Vaš suprug ima više od tjelesnih potreba.

Ovo su neke od stvari koje svi muževi žele.

Pokažite mu svoje osjećaje.

Možda neće priznati, ali voli kad pokažeš da ga voliš. Kad uzmeš za ruku, držiš i ljubiš. Tako se osjeća voljenim i željenim.

Strpljenje i razumijevanje.

Neće uvijek raditi sve kako treba u životu i u odnosima. I u takvim se trenucima nada da ćete ostati strpljivi i razumljivi. Nada se da se sjećate da je on samo čovjek, da uči i griješi. Želi da budete na njegovoj strani, a ne protiv njega.

man-and-woman-in-love-380

Pokažite da ga cijenite i zahvalite mu se.

Ako imate sreće, onda ste s muškarcem koji se trudi za vas i vašu vezu. I želi znati da cijenite te napore. Želi čuti vaše riječi o tome, čuti vašu zahvalnost. To je sve što mu treba – vaš osmijeh, vaše “hvala”, vaše “cijenim to”, a ne nezadovoljstvo i kritika. A onda će pokušati još više.

Prihvatanje.

Nada se da ćete ga prihvatiti takvog kakav jest. Zna da ima mane, da nije savršen. Ali nada se da ga možete voljeti tako i nećete ga pokušati promijeniti. A onda će se pokušati poboljšati zbog tebe.

Manje drame.

Muškarci mrze dramu. Nitko se neće udati za onoga koji će mu samo pogoršati život. Čovjek želi pronaći stabilnost i pouzdanost u vama.

Poštovanje.

Nijedna veza ne može biti jaka i zdrava ako ne stoji na temeljima međusobnog poštovanja. Za muškarca je jednostavno potrebno da ga poštujete kao osobu. Pazite na govor i ponašanje tako da ga ne ponižavate jer će ga to dotaknuti do srži, piše pozitivanstav.

Sloboda.

To što ste zajedno, ne znači da trebate zaboraviti na sebe i svoju osobnost. Čovjek treba svoju slobodu. Ponekad može tražiti osobni prostor. I nada se da ćete to poštovati.

Ne propustite