ZNATE LI TAJNU? NE BUDITE OČAJNICA: Evo kako ćete zavesti SVAKOG MUŠKARCA U 8 KORAKA

Praktična žena
ZNATE LI TAJNU? NE BUDITE OČAJNICA: Evo kako ćete zavesti SVAKOG MUŠKARCA U 8 KORAKA
Tanka je razlika između žene koja ima samopouzdanja i žene koja se ponaša napadno iz očaja.

Tanka je razlika između žene koja ima samopouzdanja i žene koja se ponaša napadno iz očaja.

1.MUŠKARCI PRVO PRIMJETE OČI: Jedna od stvari koju će muškarac najvjerovatnije prvo primijetiti kod vas su vaše oči.

2. NOSITE ODJEĆU KOJA LASKA VAŠOJ FIGURI: Dok mnoge muškarce privlači provokativna odjeća u cjelini, možete napraviti veći utjecaj odijevanjem tako što ćete istaći svoju figuru, za razliku od oblačenja samo da biste pokazali kožu i atribute.

3. OSMIJEH: Momci vole nasmijane žene. Istinski osmijeh privlači čovjekovu pažnju i sa tim će se sam potruditi da vam izmami jedan.

priyanka-chopra-says-shes-patriotic-but-not-fond-of-war-after-pakistani-woman-slams-her-for-encouraging-nuclear-attack

4. NE USTRUČAVAJTE SE PITATI GA: Ako razgovarate o vremenu ili čija ekipa ima najviše golova, vjerovatno nećete otići tako daleko s muškarcem.

5. KORISTITE SVOJ GOVOR TIJELA DA BISTE ISKAZALI SVOJ INTERES: Vaš govor tijela može muškarcu pokazati da ga više zanimate nego što kažete.

6. NE BACAJTE SE NA NJEGA: Većina muškaraca isključuju žene za koje smatraju da su “očajne”.

7. ČESTO GA DODIRUJTE: Kad zavodite momka, pazite da ga često i suptilno dodirnete. Na primjer, možete kratko staviti ruku na njegovo koljeno dok on govori ili se nagnuti da mu nešto šapnete.

8. POKAŽITE SAMOPOUZDANJE, A NE NESIGURNOST: Muškarci vole vidjeti samopouzdanje na ženi. Svi su do neke mjere nesigurni u sebe, ali pokazujući mu ovu svoju stranu možete negativno utjecati na njegovu razinu privlačnosti prema vama, piše infopult.info.

Ne propustite