GAĆICE SU VAM NAGLO PROMIJENILE BOJU: Ginekologinja upozorila, "EVO ZAŠTO SE TO DOGAĐA"

Praktična žena
GAĆICE SU VAM NAGLO PROMIJENILE BOJU: Ginekologinja upozorila, "EVO ZAŠTO SE TO DOGAĐA"
.

Mnoge žene doživjele su sličnu stvar, a nakon ovog videa im je lakše jer su zaključile da nisu jedine

Alyssa Cochran-Caggiano, 21-godišnja studentica iz Massachusettsa, na TikToku je pokazala svoje izbijeljene gaćice u videu koji sada ima više od 4.6 milijuna pregleda, piše BuzzFeed.

“Je li još neko apsolutno zapanjen va*ininim sposobnostima izbjeljivanja? Kako to radi?”, upitala je Alyssa svoje pratitelje. Potom je pokazala nekoliko pari svojih čistih gaćica čija je unutrašnjost promijenila boju.

U komentarima su brojne žene izrazile oduševljenje što je netko napokon progovorio o toj temi i priznale da i one imaju nekoliko sličnih gaćica.

befunky-collage-1-10befunky-collage-1-10

Ginekologinja Jennifer Lincoln za BuzzFeed je objasnila zašto se to događa. “Za sve je kriv iscjedak. Vagina je prirodno kiselo okruženje i to je normalno. To je zdravo i događa se zbog bakterija koje žive u njoj. Ako vam je iscjedak kiseliji, mogle biste vidjeti promjenu boje tkanine, odnosno gaćica”, tvrdi liječnica.

TikTokerica Alyssa tvrdi da je snimila video kako bi normalizirala iscjedak. “Iz tijela svašta curi, čudno miriše i stvara neobične zvukove, a nitko o tome nikad ne govori pa ljudi misle da su im tijela nenormalna ili ih je sram o tome pričati”, rekla je djevojka.

Dodaje kako je upoznala mnoštvo djevojaka koje nisu znale da su izbijeljene gaćice zapravo normalne i sramile su se toga. “Moj video ih je utješio i to je sve što sam ikad htjela”, zaključila je.

(Net.hr)

Ne propustite