POČINJE MLAD MJESEC U DJEVICI, EVO ŠTA ČEKA HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Ako ste ovaj znak TEŠKO VAMA, nemamo dobre vijesti!

Zanimljivosti
POČINJE MLAD MJESEC U DJEVICI, EVO ŠTA ČEKA HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Ako ste ovaj znak TEŠKO VAMA, nemamo dobre vijesti!
.

Sutra u 13h počinje razdoblje mladog Mjeseca, a ovog puta praviće trigon sa Saturnom i Plutonom u Jarcu što će svim znakovima Zodijaka donijeti priliku da dovedu u red svoj život, izbace nepotrebne stvari i unesu promene!

Mjesec u trigonu sa Saturnom daje većini ljudi disciplinu, dobru procenu i obilje mogućnosti, i pojačava osećaj za umetnost i sticanje znanja. S druge strane Mjesec u trigonu sa Plutonom pruža nam priliku da budemo intuitivniji, a podržava i naše stvaralačke talente.

Sve to zajedno čini savršenu kombinaciju za promene i stvaranje nove atmosfere u našim životima. Evo šta će svakom znaku ponaosob donijeti mlad Mjesec u Djevici.

OVAN

Ovo će biti dani u kojima ćete biti fokusirani najviše na posao, ali svoje zdravlje. Ukoliko osetite manjak energije, što je sasvim moguće, pružite sebi ugođaj poput masaže ili odlaska u SPA centar - prijaće vam.

BIK

Očekujte lijepa i dobra dešavanja na poljima vezanim za djecu, ljubav, zabavu, porodicu, kreativnost... Slobodnim znakovima se čak smiješi nova ljubav!

BLIZANCI

Najviše promjena primetićete kada je riječ o vašem spoljašnjem izgledu, ali i situacijama vezanim za kuću i porodicu. Budite spremni da se neke stvari odvijaju sporije nego što želite.

RAK

Očekujte preokrete kada je riječ o sticanju novih veština i kratkih putovanja. Pojedinci mogu konačno da dobiju dugo očekivane pozitivne vesti!

LAV

Pripremite se da važne finansijske dobitke, a nadajte se i odličnoj poslovnoj prilici.

DJEVICA

Iskoristite period mladog Meseca za ličnu unutrašnju tranformaciju. Nadolazeći dani su za vas posebno dobri kada je riječ o prijateljstvima.

VAGA

Ne treba da vas iznenadi ako dođe do rasprava i sukoba u narednim danima. Treba da razgovarate sasvim otvoreno i iskreno, bez potiskivanja emocija i prećutkivanja!

ŠKORPIJA

Moguće je da vas čeka veliko iznenađenje od strane prijatelja ili njihova važna pomoć.

ramadan-23327291920-830x0

STRIJELAC

Sada je trenutak da postavite temelje i ciljeve za buduću karijeru. Imate sjajan poslovni aspekt koji vam može donijeti nove ponude i veći priliv novca.

JARAC

Smiješi vam se prilika za putovanje koje može da vam promijeni život!

VODOLIJA

Ako imate partnera, očekujte da se na tom planu nešto promeni kada je riječ o njegovim finansijama.

RIBE

Očekujte promjene na ljubavnom i poslovnom planu. Ako ste slobodna Riba, može vas preplaviti velika želja da uđete u vezu.

(Izvor: Žena Blic)

Ne propustite