STAVIO JE OVU BIZARNU MASKU NA GLAVU, A ONDA JE POČELA DA SE POMJERA: Kad vidite DRUGU JEZIVU SLIKU, OČI ĆE VAM STATI

Šokantno!
STAVIO JE OVU BIZARNU MASKU NA GLAVU, A ONDA JE POČELA DA SE POMJERA: Kad vidite DRUGU JEZIVU SLIKU, OČI ĆE VAM STATI
.

Šokantan prizor zabilježen je u javnom prevozu kada je muškarac ušetao sa "neobičnom maskom".

U javnom prevozu u Engleskoj obavezno je nošenje maski. Ponavljamo, maski. To za muškarca iz autobusa u Mančesteru kog vidite na slikama znači zmija oko vrata.

Putnici su se strahovito uplašili ugledavši gmizavca u autobusu koji je najprije bio obmotan oko vrata i na licu neobičnog putnika, a onda je počeo da se pomjera.

wruk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1dfn01eqv8vndhjyja0yja5ytqwnjnky2y5nme1mwnhztg4ogmwngquanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Facebook

"Umotao je zmiju oko lica kao da nosi masku dok je ulazio u autobus. Prvo sam mislila da ima neobičnu masku na licu, a onda je životinja počela da gmiže po ručkama. Definitivno nezaboravno iskustvo”, ispričala je putnica (46) za "Manchester Evening".

A prevoznik "Stagecoach" saopštio je da je bezbjednost putnika uvijek na prvom mjestu. Prijava o neobičnom slučaju u Mančesteru šokirala je kompaniju koja je apelovala na sve da se pridržavaju zvaničnih mjera.

8528a951076ec32af3b10f3ddab7f9d9

foto: Facebook

"Vladina uputstva jasno kažu da putnici ne moraju da nose hirurške maske, već da mogu i sami da naprave ili odaberu nešto prikladno, kao što su šal ili bandaža. Ne vjerujemo, međutim, da se to odnosi i na zmijsku kožu, naročito ako je još uvijek na zmiji", rekli su iz saobraćajne službe.

Zbog putnika sa zmijom pokrenuta je istraga, a vozač autobusa gde se desio incident biće ubrzo intervjuisan.

(Žena Blic)

Ne propustite