3 STVARI KOJE NIPOŠTO NE SMIJETE DA RADITE OKOM RETROGRADNOG MARSA: Ako ovo uradite prijeti vam nesreća

Zanimljivosti
3 STVARI KOJE NIPOŠTO NE SMIJETE DA RADITE OKOM RETROGRADNOG MARSA: Ako ovo uradite prijeti vam nesreća
.

Do sada je bilo mnogo rijetkih i intenzivnih astroloških dešavanja u 2020. godini, ali jedan od najtežih tranzita počeo je 9. septembra, kada je Mars krenuo u svoj retrogradni hod.

Planeta rata, agresije i se**a nam skoro tri mjeseca donosi frustraciju, nestrpljenje i iscrpljenosti, ali i priliku da usavršimo i redefinišemo svoje ciljeve. Ako se pridržavate nekih osnovnih stvari koje ne treba da činite tokom retrogradnosti ove planete zapravo možete maksimalno iskoristiti ovaj inače težak tranzit.

Budući da Mars vlada nad mnogim stvarima poput ambicija, strasti, bijesa i drugih životinjskih nagona, osjetićete manjak energije koja je orijentisana na akciju. Odjednom. Mars vlada i fizičkim tijelom, tako da takođe možemo očekivati da ćemo se osjećati iscrpljeno i neraspoloženo - što sve može biti frustrirajuća kombinacija.

Ali ovaj pomak u našoj sposobnosti da probudimo unutrašnju moć i energiju bi mogao da nam pruži i važnu priliku da ispitamo zašto jurimo za određenim stvarima u životu.. Promjene dolaze brzo i ovaj tranzit otkriće mnoge istine koje će nam pomoći da donesemo pravi izbor. Naučićemo kako da se nosimo sa bijesom, kako da razmislimo prije nego što djelujemo, i da se prepustimo pravim strastima i motivaciju.

Retrogradne planete u astrologiji mogu biti teške, ali one su tu da nam pomognu da se razvijemo - zato pročitajte kako biste saznali šta ne treba da radite tokom retrogradnog Marsa koji traje do 13. novembra 2020. godine.

blue-2594581920-830x0

foto: Pixabay

Nemojte da pomjerate svoje granice 

Kao što je pomenuto, Mars vlada našim fizičkim telima pa izbegjavajte da pomjerate granice koje u vama izazivaju neprijatnost - jer su veće šanse za povrede, nesreće ili opštu iscrpljenost. Možda ćete primijetiti određena fizička ograničenja koja će donijeti energija retrogradnog Marsa. Tokom ovog perioda važno je da pokrenete tijelo i ostanete hidrirani. Slušajte svoje tijelo tokom ovog tranzita, izbjegavajte rizike, koji bi mogli da naškode vašem tijelu, i pobrinite se da vodite računa o svom zdravlju i imunitetu.

Ne postupajte impulsivno i ne rizikujte

Mars se odnosi na preduzimanje akcije, pa ćemo se tokom njegovog retrogradnog hoda osjećati kao da ne možemo da napredujemo ili da se krećemo naprijed. Ova retrogradnost se takođe dešava u Ovnu, horoskopskom znaku kojim vlada Mars, čineći da se osjećamo još nestrpljivijima.

Iako će biti velikog pritiska da se donesu brze odluke i izbori zasnovani na trenutnim reakcijama, borite se protiv poriva da brzo reagujete. Odvojite vrijeme da razmislite o najboljem putu za vas, a ne o onome što odgovara drugima. Energije retrogradnog Marsa su tu da nas motivišu za rast, čak i ako promjene mogu biti bolne.

Ne pokušavajte da pokrećete nove projekte 

Tokom retrogradnog Marsa osjećamo se manje ambiciozno nego obično, a sva strast koju smo ranije osjećali po pitanju svojih ciljeva mogla bi odjednom da ispari u vazduhu. Iskoristite ovaj period da se ponovo povežete sa onim što su vaši istinski ciljevi, umjesto da pokušavate da napredujete tokom ovog neizvjesnog kosmičkog trenutka.

Postoje sličnosti sa retrogradnim Merkurom po tome što nije vrijeme za pokretanje novih projekata. Temelje treba graditi na jakoj osnovi, a tlo je tokom ove retrogradnosti suviše nestabilno sa svim onim što se odvija energetski.

(Telegraf.rs)

Ne propustite