MLAD MJESEC ČINI ČUDA, VEČERAS OBAVEZNO URADITE OVE 3 STVARI: Život će vam se promijeniti NA BOLJE! PROBAJTE I UVJERITE SE

Zanimljivosti
MLAD MJESEC ČINI ČUDA, VEČERAS OBAVEZNO URADITE OVE 3 STVARI: Život će vam se promijeniti NA BOLJE! PROBAJTE I UVJERITE SE
.

Vrijeme je da pokrenete lanac pozitivnih dešavanja i odbacite sve što vam predstavlja teret

U četvrtak, 17. septembra, u 13 sati počinje nova mjesečeva faza – Mlad Mesec. To je idealan period da uvedete neke promjene u svoj život, jer će sve što sada budete započeli rezultovati uspjehom koji prevazilazi i najluđa očekivanja.

Da biste maksimalno iskoristili čudesnu moć Mladog Meseca, sprovedite ova tri rituala.

1. Povjerujte u nemoguće

Ako ste izgubili vjeru da će se u vašem životu ikada išta promijeniti na bolje, sada je trenutak da pozovete u pomoć kosmičku energiju.

Stanite ispred ogledala, pogledajte se u oči i recite:

- U ovom trenutku živim u nadi, vjerujem da će mi se dogoditi ono što je najbolje za mene.

Recite to uverljivo, ubijedite Univerzum da zaista verujete u moć izgovorenog. Ako živite u nadi da će vam se nešto što odavno priželjkujete konačno ostvariti, Univerzum će se potruditi da se to i dogodi.

2. Zahvalite svom tijelu

Organi na koje Mlad Mjesec utiče kada se nađe u znaku Djevice su vratni dio kičme, grlo, glasne žice i štitna žlijezda.

Ovaj ritual je u vezi sa afirmacijama i Zakonom privlačnosti.

Zauzmite prijatan položaj i tiho izgovorite:

- Poštujem svoje tijelo i dobro se ophodim prema njemu. Zračim dobrim zdravljem i blagostanjem. Hranim se zdravo. Izražavam zahvalnost svom tijelu jer je gipko, krepko, zdravo i vitalno. Moj um i moje tijelo su savršeno sinhronizovani.

3. Odbacite nezdrave navike

Mlad Mjesec je idealan trenutak da se riješite nekih nezdravih navika. Kako ova mjesečeva mena počinje u četvrtak, 17. septembra u 13 sati, potrudite se da do petka u 13 sati ne konzumirate alkohol, kafu, gazirane napitke i tešku hranu. Započnite dan čajem od kamilice ili đumbira, a prije nego što sjednete da jedete „ponudite“ svoj obrok Mladom Mjesecu. Zatvorite oči, mahnite rukom iznad tanjira i recite:

- Hvala ti što mi omogućavaš da popravim svoje zdravlje!

Poslije obroka nemojte odmah ustati od stola. Sjedite još petnaestak minuta i prisetite se lepih stvari koje su vam se dogodile do sada. Zahvalnost je ključ sretnog, zadovoljnog i ispunjenog života.

(Telegraf.rs)

Ne propustite