10 RANIH ZNAKOVA DA VAS PARNTNER VARA: 2 i 5 su posebno važni, AKO OVO VIDITE DA RADI - GOTOVO JE

Praktična žena
10 RANIH ZNAKOVA DA VAS PARNTNER VARA: 2 i 5 su posebno važni, AKO OVO VIDITE DA RADI - GOTOVO JE
SIgurno je da nema goreg osjećaja od sumnje da vas partner vara.

SIgurno je da nema goreg osjećaja od sumnje da vas partner vara.

Ovdje je 10 upozoravajućih znakova da sa vašom vezom nije nešto uredu.

1. Učestalo menjanje lozinki

Iako smatramo da su lozinka mejla ili društvenih mreža lične stvari, nikad ne bi trebalo doći do tačke kad ishod veze zavisi od toga hoće li ona moći da dobije uvid u njegov Fejsbuk. Ipak, mnogi parovi nemaju lozinku ili je svojevoljno deijle, pa u slučaju da primećujete kako često menja lozinke na mobilnom telefonu, mejlu ili društvenim mrežama vrlo vjerovatnp nešto skriva.

2. Izgled društvene mreže

Uvjerili smo se sto puta da ima i varalica koje otvoreno pokazuju da su u braku ili vezi i sve to izgleda vrlo lijepo, a onda se kasnije sazna da je dosad imao već tri ljubavnice... Međutim, prosečni varalica potrudiće se da njegov profil na bilo kojoj društvenoj mreži izgleda što više singl. Skrivanje fotografija sa vama je LOŠ znak. Naravno, ukoliko napravi Tinder odmah može da leti kroz prozor!

3. Navike na telefonu

Zdrave veze su otvorene, u njima nema tabua. Ako vaš dragi kad mu zazvoni telefon odmah odlazi u drugu prostoriju iz koje ne možeš čuti razgovor, pripazite. Naravno, možda je to samo poslovni poziv, ali tu ćeš moći iščitati i govor tijela nekoga ko laže ili skriva nešto.

b24c8557c29caa499c8ec02937

4. Smanjena ili povećana želja za intimnošću

Najčešće se intimnost u odnosu smanjuje kada muškarac dobija šta želi i van kuće. Ali, u nekim slučajevima se i povećava doza seksa jer oseća krivicu zbog toga što radi.

5. Očišćena "istorija" na kompjuteru

Ko uopšte misli na ovo?! Naime, ako redovno čisti "istoriju" na kompjuteru ili laptopu, to radi iz sigurnosnih razloga - jer želi da prikrije svoje tragove.

6. Učestalost društvenih aktivnosti

Vaš dragi nije baš bio nešto naročito društven, a sada svaku nedjelju ima neki društveni događaj? "Muški" izlazak ili poslovni parti, jednako kao i kasni ostanak na poslu, su dobri i česti izgovori za odlazak ljubavnici.

7. Povećani troškovi

Čini vam se da vam je na kraju meseca račun prazniji nego inače? Pogledajte gdje odlazi novac. Doduše, varalice najčešće dižu novac i barataju kešom kako se ne bi mogli pratiti troškovi...

8. Fizički izgled

Nemojte odmah skočiti na ovo. Ako vaš dragi ima povećanu potrebu da izgleda bolje, možda to radi jer se trudi da izgleda profesionalnije, a možda i da vama malo udovolji. Međutim, ako primetite ovu stavku uz više drugih sa popisa, onda biste mogli biti u problemu. Pri varanju, ljudi najčešće porade na svemu što su dosad zapostavljali, pa tako i na izgledu. Počeo je da vježba, drži dijetu, kupuje novu odeću, sav je pun sebe i blista... Super za njega, a da li je i za vas?

9. Krivi vas za sve

Nebitno je li vezano za vašu vezu, kuću, decu ili nešto što se događa na poslu ili van kuće, kriviće vas i za to da se osjećate zaista loše.

10. Učestalost poklona

Mnoge varalice pokušaće da sakriju pred partnerkom to što rade (mada ima i onih slučajeva kad baš žele biti uhvaćeni jer nemaju snage sami da prekinu vezu). Ako odjednom počne da donosi cveće kao da je Dan zaljubljenih ili vaš rođendan, pa još dobijate poklone, a prije nije bio tako darežljiv tip, zapitajte se šta bi iza svega toga moglo da se skriva.

Ukoliko postoje četiri ili više znakova od ovih 10, nešto čudno se događa. Naravno, nećemo reći da vas dragi 100 posto sigurno vara, ali možda se tako nešto sprema. Budite oprezni da ga ne optužite za nevjeru prije nego li sve proverite. Pre svega, probajte da razgovarate sa njim i shvatite šta se događa, a ako postoji problem probajte da radite na njemu i spasite vaš odnos.

P.S. Svi ovi znakovi otkrivaju i vas, drage moje dame, ako ste slučajno odlučile da krenete tim putem...

(zena.blic.rs)

Ne propustite