Rafting sa prijateljima, porodicom ili kolegama, je garantovana odlična prilika da se zabavite u prirodnom okruženju!

Aktuelno
Rafting sa prijateljima, porodicom ili kolegama, je garantovana odlična prilika da se zabavite u prirodnom okruženju!
-

Rafting je avanturistički sport i jedan od najpopularnijih oblika aktivnog odmora u BiH. Rafting na divljim vodama rijeke Neretve je pravi izazov i za početnike i iskusne raftere.

5

Stari Rimljani su zvali rijeku Neretvu kraljicom božicom koja plovi. Smještena u jednoj od najljepših regija u zemlji, prekrasna Neretva nudi zabavu, te je idealna za školske izlete, porodice i firme.

4

Naši vodiči su licencirani i iskusni na divljim vodama. Sva oprema koju koristimo je odobrena od odgovarajućih instituta, te će Vam pružiti osjećaj sigurnosti u avanturi Vašeg života.

3

Veliko iskustvo i znanje učinilo je naš rafting klub najboljim rafting klubom u ovoj regiji. Pružiti nezaboravno i kvalitetno avanturističko iskustvo klijentima je naš prioritet. Za sve naše goste pripremili smo super pakete ponuda po najpovoljnijim cijenama. Svi naši vodiči su licencirani i iskusni na divljim vodama.

2

Platite samo 39 KM za rafting na rijeci Neretvi uz ručak/ roštilj!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite