KOLUMBIJKA SONJA JUTROS OBJAVILA ČITULJU ZA STRAHINJU: Oglasila se srceparajućom porukom, OTKRILA ISTINU - EVO ŠTA SE STVARNO DESILO!

Region
KOLUMBIJKA SONJA JUTROS OBJAVILA ČITULJU ZA STRAHINJU: Oglasila se srceparajućom porukom, OTKRILA ISTINU - EVO ŠTA SE STVARNO DESILO!
.

Ona je u "Novostima" objavila čitulju u kojoj piše:

"Ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila, i sazrela, i obavila sve što je trebalo na ovom svijetu. Univerzum ti je dao novi život pun svjetlosti i bezuslovne ljubavi. Tvoja Sonja", piše u čitulji objavljenoj u dnevnoj štampi.  

U današnjim izdanjima dnevnih novina objavljeno je više čitulja za Strahinju Stojanoviću, ubijenog u eksploziji džipa u nedelju.

sonja-citulja

foto: Mondo

 

 

Gotovo se iz minuta u minut saznaje nešto više o detaljima ubistva na Novom Beogradu kao i životu kako ubijenog Stojanovića (30) tako i njegove djevojke, Kolumbijke Sonje Suarez Gomez (45).

Ona je pukom srećom preživjela a zaštitila ju je kutija mijenjača, a sada se i prvi put oglasila nakon tragičnog događaja.

Prema njenim riječima, tog jutra su krenuli na autotrke koje su se održavale na Ušću. Sve je bilo kao i obično i ništa nije ukazivalo da će Stojanović ubrzo nastradati.

"Strahinja je vrištao od bolova. Pritrčao je prolaznik koji mi je pomogao da ga izvučem" navodno je izjavila Gomez i dodala da je Srbina upoznala u Madridu 2019. na žurki.

Nakon što su započeli romansu, ona je otputovala u Majami u kom joj živi kćerka koja se porodila. U martu se ponovo vratila u Srbiju.

Sonja je označena kao potencijalna osoba koja je ubicama otkrila gde je Strahinja s obzirom na to da je svakodnevno na društvenoj mreži Instagram objavljivala slike sa zajedničkih putovanja ali i iz lokala koje su obilazili.

(Mondo)

Ne propustite