ŠOK, STRAHINJA JE IPAK ŽIV?! OGLASILA SE KOLUMBIJKA SONJA: Objavila OVAJ SNIMAK, uslijedila bujica komentara

Region
ŠOK, STRAHINJA JE IPAK ŽIV?! OGLASILA SE KOLUMBIJKA SONJA: Objavila OVAJ SNIMAK, uslijedila bujica komentara
.

Oglasila se na Instagramu prvi put poslije njegove pogibije

Sonja Suarez Gonzales (45), bila je u kolima pod koja je postavljen eksploziv koji je eksplodirao u nedelju u Novom Beogradu, a kada je stradao Strahinja Stojanović.

Atraktivna Kolumbijka danas se, prvi put posle njegove pogibije, oglasila na Instagramu.Objavila je video kojim poručuje da smrt ne postoji.

– Smrt ne postoji, to su ljudi izmislili – stoji u opisu videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonia Suarez. (@soniasuarezgmz)

 

Prethodno je Sonja objavila intrigantan post sa porukom:

– Ego želi kvanitet, ali duža želi kvalitet.

2325367-screenshot-2-ff

Podsjetimo Strahinja Stojanović je poginuo u nedelju, u Omladinskih brigada na Novom Beogradu, kada je njegov džip odletio u vazduh. Nakon dramatične eksplozije koja se dogodila dok je vozilo bilo u pokretu, Stojanović je bio u kritičnom stanju, reanimiran je na mestu a, kako su mediji prenijeli, navodno su mu bile amputirane obe noge. Međutim, kasnije je preminuo u Urgentnom centru gde je prevezen nakon eksplozije.

Inače njega su dovodili u vezu sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

trenutku kada je eksplozija odjeknula, u automobilu sa Stojanovićem je bila 45-godišnja Kolumbijka Sonja Suarez Gomez. Sudeći po njenom Instagram profilu, njih dvoje bili su vezi izvesno vrijeme, a posljednjih nekoliko mjeseci posećivali su luksuzna turistička mjesta po Srbiji.

Na fotografijama se vidi da je par uživao u odmoru na Kopaoniku i Zlatiboru. Takođe, Sonja je objavljivala slike skupih kola koja su vozili, hotela koje su posjećivali, večera na koje su odlazili…

Izvor: Novosti

Ne propustite