SKORO SVIMA POGODI, HOROSKOP OTKRIVA KOLIKO ĆETE IMATI DJECE: Odmah provjerite ŠTA VAS ČEKA

Horoskop
SKORO SVIMA POGODI, HOROSKOP OTKRIVA KOLIKO ĆETE IMATI DJECE: Odmah provjerite ŠTA VAS ČEKA
.

Sve je zapisano u zvijezdama, čak i to koliko biste djece trebali imati. Naime, svaki znak zodijaka poseban je po svojim osobinama koje utječu na obrazac razmišljanja i emocije. Neki parovi se zato odlično slažu, drugi ne podnose. 

Ako ste pronašli odgovarajućeg partnera ili partnericu i razmišljate o osnivanju obitelji, pročitajte što vam sugeriraju zvijezde.

Ovan 

Ovnovi uživaju u roditeljstvu. Zvijezde im planiraju troje ili četvero djece. Zbog svog samopouzdanja, snage i odlučnosti, Ovnovi su rođeni vođe. Budući da su ambiciozni i imaju velike planove, djeca su daleko na njihovoj listi. Međutim, kako muškarac ili žena u znaku Ovna odrasta i postaje zreliji, odnosno zrelija, trudnoća postaje sve poželjniji cilj.

Prema BabyCenter.co.uk, Ovan najboljeg partnera pronalazi u Strijelcu. Ova dva znaka čine sretan, zabavan, odan i iskren par.

Bik

Biku je cilj imati dvoje djece, a sve više od toga im je previše. Bik je sjajna mama ili tata jer je strpljiv znak, nježan prema djeci. Ipak, inzistira na održavanju visokih standarda i ne voli promjene. Ima snažne obiteljske vrijednosti i to će nastojati usaditi djeci koja su im uvijek na prvom mjestu, važnija i od vlastitog zdravlja. 

Seksualastrology.com kaže da je Škorpion sjajan partner za Bika. Čine logičan i praktičan par, jedan od najkompatibilnijih kad su u pitanju kombinacije zodijaka.

Blizanci

Sigurno se nitko neće iznenaditi kad čuje da je blizanačka trudnoća idealna opcija za ljude u znaku Blizanaca. Oni ne vole biti sami pa su im djeca potrebna. No nepredvidivi su i mame u znaku Blizanca često imaju i više od dvoje djece. Pravi primjer je Angelina Jolie. 

Blizanci su zabavni roditelji. Njihovoj djeci nikad neće biti dosadno jer osobe u ovom znaku ne vole biti zatvorene u kući i često vode djecu na izlete, u parkove i u tome uživaju. 

Rak

Roditeljstvo je za Raka prirodno koliko i disanje. Riječ je o znaku zodijaka kojem zvijezde predviđaju dvoje djece, ali s više godina razmaka.

Simpatična priroda majke u znaku Raka osigurava za dijete toplo okruženje u kojem dijete može napredovati. Njezine maštovite karakteristike pomažu joj da stvori sretan i skladan dom pun ljubavi. Međutim, ženi Raku treba vremena da se oporavi fizički, emocionalno i mentalno od porođaja. Ovaj horoskopski znak odlikuje se osjetljivom osobnošću sklonijom promjenama raspoloženja. Nekima će trebati par godina dok se ne odluče za drugo dijete, a neke će ostati samo na jednom djetetu. 

Rakovi uživaju biti kod kuće sa svojom obitelji jer su posvećeni stvaranju tople, brižne i povezane zajednice.

Lav 

Zvijezde za Lavove planiraju dvoje do četvero djece. Oni su poznati po multitaskingu i to im ne predstavlja problem. Kao roditelji su zabavni, ali očekuju poštovanje.

Kad naume postati roditelji, ništa im neće stati na put, ali moraju se znati nositi s tim da više neće biti u središtu pozornosti što ih odlikuje. 

Lavovi se lako nose s većinom roditeljskih izazova jer su rođeni vođe i dobrodušni su.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>> 

Ne propustite