UMRO STRAHINJA! UDARNA VIJEST IZ SRBIJE: Borba za život trajala 2 sata

Aktuelno
UMRO STRAHINJA! UDARNA VIJEST IZ SRBIJE: Borba za život trajala 2 sata
.

Povrede su bile stravične

Strahinja Stojanović, na kojeg je danas izvršen atentat, kada je džip u kojem je bio raznesen bombom danas oko 12 sati u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu, preminuo je. 

Podsjetimo, u eksploziji na Novom Beogradu, u Ulicu Omladinskih brigada u 12.15 časova, u džipu koji je odleteo u vazduh teško je povrijeđen Strahinja Stojanović, a prema prvim informacijama u vozilu se nalazila i 45-godišnja Kolumbijka.

Jezive fotografije nesreće za koju se sumnja da je pokušaj atentata na Strahinju Stojanovića, i da to nije prvi put da mu je život na ovaj način bio ugrožen, pokazale su žrtvu kako nepomično leži na putu iza džipa, dok djevojka kleči pored njega.

strahinja3

Ovo nije bio prvi pokušaj ubistva Strahinje Stojanovića, na koga je 11. avgusta u naselju Galenika već pokušan atentat. Tada je u eksploziji automobila u Ulici Svetozara Papića u Zemunu teško povređena njegova prijateljica, bivša mis Marbelje Olatz Bilbao Gonzales.

Očevidac eksplozije s lica mesta je istakao da je eksplozija bila snažna, a da je nakon njen uslijedila jeziva scena.

- Sjedio sam u kafiću sa drugarom nekih pedesetak metara od nesreće, kada se čula snažna eksplozija. Eksplozija je baš bila snažna, u trenutku sam pomislio da se obrušava nešto oko mene. Još nisam ni shvatio šta se desilo, kada se čulo zapomaganje i vrištanje djevojke, mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski - rekao je svjedok eksplozije s lica mjesta za Mondo i dodao:

"Momak je ležao na ulici, krvav, ta djevojka koja je bila sa njim u kolima, sjedila je pored njega i zapomagala. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima Hitne pomoci. Momak je odvezen bez desne noge... Strašna eksplozija i jeziva scena.".

Prema posljednjim nezvaničnim informacijama u vozilu sa Strahinjom Stojanovićem bila je i 45-godišnja Kolumbijka.

 

Ne propustite