UŽASNA TRAGEDIJA, MAJKA I SIN UMRLI U ROKU OD POLA SATA: U kobnoj noći SVE SE OVAKO DESILO, OBJAVILI SVE DETALJE

Crna hronika
UŽASNA TRAGEDIJA, MAJKA I SIN UMRLI U ROKU OD POLA SATA: U kobnoj noći SVE SE OVAKO DESILO, OBJAVILI SVE DETALJE
.

Užas kakav se ne pamti u borskom kraju dogodio se u u noći izmedju četvrtka i petka nadomak Borskog jezera u takozvanom Pirotskom naselju

Majka Slavka T/70/ pokušavajuči da pomogne sinu nastradala je u saobraćajnoj nesreći, a sin Dragan P./51/ je doživio infarkt dok je pokušao da reanimira majku.

Sve je počelo u četvrtak oko 23,15 časova kada je sinu Draganu pozlilo pa je Slavica pozvala Hitnu pomoć i izašla ispred vikendice kraj puta Bor-Borsko jezero da sačeka medicinsku ekipu. Bila je na ivici asfalta gledajući vozila koja dolaze iz Bora kada je na nju s leđa neleteo ,,fiat punto,, sa vozačem Zoranom M./47/ iz Bora.

Automobil je bukvalno pokosio ženu na ivici kolovoza, ali se vozač nije zaustavio već je pobjegao. Policija je sutradan pronašla vozača bjegunca i po nalogu tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati pod sumnjom da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja.

Prema kazivanju komšija Dragan je čuo udarac i vrisak majke i sišao iz vikendice do ulice.Vidio je majku kako leži i donio šećer i vodu da joj pomogne, ali nije mogao da je reanimira pa je pojurio da iz kuće i on pozove Hitnu pomoć.

373366-vikendica-kucha-orig

foto: Informer.rs

Nažalost, kako je bio već u preinfarktnom stanju, stres izazvan stradanjem majke ubrzao je njegovo predinfarktno stanje pa i sam umro.

Hitna pomoć je ubrzo stigla i pokušana je reanimacija Slavke, a potom je prevezena u borsku bolnicu gdje je ubrzo izdahnula. Medicinska ekipa nije mogla da pomogne ni Draganu, koga je pronašla mrtvog u kući.

Slavkinom stradanju, kažu komšije, kumovao je mrak, bila je na mjestu blizu autobuskog stajališta kraj automobila svog sina.

Na tom mjestu i preko puta, na stubovima postoje lampioni ali su sijalice davno pregorjele i niko ih ne mijenja, pa je prava sreća da do sada već nije još neko stradao.

Uhapšeni vozač je, kada je policija pronašla oštećenje na njegovom automobilu je priznao da je na nešto naletio, ali navodno nije znao da je riječ.

(Informer.rs)

Ne propustite