IMALA JE 23 GODINE I 317 KILA, NIJE MOGLA UĆI U WC: A čekajte da je vidite danas, MUŠKARCI LUDE ZA NJOM! (FOTO)

Praktična žena
IMALA JE 23 GODINE I 317 KILA, NIJE MOGLA UĆI U WC: A čekajte da je vidite danas, MUŠKARCI LUDE ZA NJOM! (FOTO)
.

Sa svega 23 godine, Luis je imala zapanjujućih 317 kilograma. Kako je rekla popularnom doktoru Nau, oduvek je muku mučila sa kilogramima, a rekla je i da je zbog teškog djetinjstva, čestih selidbi i nemogućnosti da na jednom mjestu stekne prijatelje, utjehu uglavnom tražila u hrani, što ju je i dovelo do takvog stanja.

- Sjećam se da mi je i kao djetetu jedino hrana donosila utjehu. Odrasla sam sa dvoje roditelja zavisnih od droge i stalno smo se selili. Mama i ja se nikad nismo slagale, stalno je bila ljuta i onda bih pobjegla kod tate u garažu, gdje bi mi on krišom davao grickalice i slatkiše - kaže Nikol.

Već kao tinejdžerka došla je do cifre od 317 kilograma. Tada već odavno, kaže, nije mogla da stane u kupatilo, već su morali da je kupaju u dvorištu.

Dok je bila pod strogim nadzorom dr Naua, za godinu dana je Nikol smršala 73 kilograma. Međutim, čim je puštena kući u Teksas, kilogrami su počeli da se vraćaju.

z50k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0dfn01eqv8vnjuzzji2ndlhzgq4zjq0zjvhytgwzjrhntlhywvmzwuuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Društvene Mreže

Onda je 2018. godine napravila značajan napredak i rešila da po prvi put nakon četiri godine pokuša da nađe posao.

U međuvremenu, udala se i dobila dvoje dece, ali i tužila emisiju jer, navodno, nisu ispoštovali ugovor po kome bi joj bili plaćeni svi medicinski troškovi, kao i pola godine životnih troškova, koje isplaćuju svim kandidatima.

Danas Nikol izgleda ovako:

kxyk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwm1zn01eqv8vnwrmnmnimwu2zge4mgvhmjvinwjmmdvlzddhmty3nzcucg5nkzmczqkeaieaaq

foto: Društvene Mreže

yy1k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnprn01eqv8vnwjmodq1mwjinddkywy3mwywzdaxmgmwzgrinzuzogyucg5nkzmczqkeaieaaq

foto: Društvene Mreže

Nikol je inače u cijelom svijetu ostala upamćena upravo po scenama tuširanja na tremu, jer ne može da stane u kupatilo.

(Novi.ba/Žena Blic)

Ne propustite