AKO VAM SE DESE OVE 3 STVARI U BRAKU, RAZVEDITE SE MOMENTALNO: Bolje na vrijeme spriječiti patnju, BROJ 1. JE NAJGORI ZNAK

Ljubav
AKO VAM SE DESE OVE 3 STVARI U BRAKU, RAZVEDITE SE MOMENTALNO: Bolje na vrijeme spriječiti patnju, BROJ 1. JE NAJGORI ZNAK
.

Ovo su tri provjerene stvari kojima možete otrovati, odnosno uništiti vaš brak. Možda možete dodati načine na koji možete izbjeći slijedeće.

Tihi tretman

Ako želite svog brak učiniti hladnim kao frižider, onda je najbolje da nikada ne pričate s vašim supružnikom. U braku, tišina nije zlato nego je znak upozorenja. Bolje je sve staviti na svijetlo dana nego ne reći ništa jer tišina ukazuje na to da vam je svejedno, da ste apatični ili nesretni.

Kada su partneri tihi, tada nikada neće doći do mirenja jer nema dijaloga, ne može doći do dogovora ili bilo kakvog razgovora o problemu. Ako ne razgovarate, onda vrata koja vode do rješenja ostaju zaključana, a to je jedan od najboljih načina da si otrujete brak.

Nula isprika

Vjerujem da najvažnije riječi koje možemo reći bilo kome, a pogotovo supružniku jesu „oprosti“ i „volim te“. Neuspjeh u izricanju ovih riječi će otvrdnuti srca onih oko vas. To je kao da govorite „vi mi niste važni iako sam ja bio/bila u krivu; pa što onda“.

Kada se ispričamo, mi rušimo zid oko sebe, otvaramo se i priznajemo da smo u krivu, a to ljudima govori ono što već znaju – da nismo savršeni. Ne samo da griješimo, nego to moramo i priznati.

Ta će otvorenost potaknuti vašeg supružnika da učini isto, što dovodi do isprike i pomirenja. Nisam još vidio nešto što može ugasiti svađu bolje nego „oprosti“ i „molim te, oprosti mi“. Negativnost će zasigurno otrovati vaš brak i drugu osobu u njemu.

brakk

Djeca ili kućni ljubimci na prvom mjestu

Loš je znak ako osoba želi provoditi više vremena sa svojom djecom ili kućnim ljubimcem nego sa suprugom. Oni djecu stavljaju ispred partnera. Možda će čak biti na strani svoje djece ili ljubimca iako znaju da su u krivu. Pokazuju više ljubavi i predanosti djeci ili ljubimcu nego svom supružniku.

Znam jednog muškarca koji se osjeća kao da je u svom domu na trećem mjestu. Njegova žena stavlja interese njihove djece iznad njegovih. Isto čini s njihovom mačkom. Djeca i mačka dobiju svu pažnju, a on dobije ostatke, ako ih i ima. Naravno, čuo sam samo njegovu stranu priče, ali jeste li primijetili kako neki ljudi svoje ljubimce podižu na potpuno drugu razinu u svom domu?

Zaključak

Brakovi su u velikoj opasnosti danas, čak i među kršćanima. Često smo prepuni ponosa kako bi tražili pomoć od savjetnika. Parovi često predugo čekaju da potraže pomoć te na kraju bude prekasno; šteta je učinjena. Mislim da je dobra ideja dogovoriti se sa supružnikom za određeno vrijeme svaki tjedan koje ćete provesti zajedno. Samo vi, bez iznimaka. Brak zahtjeva mnogo rada, a zanemarivanje braka može biti jedna od najgorih odluka vašega života.

Izvor: Novi život

Ne propustite